22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung RB33J3200SA/EF

Samsung ne surprinde in mod placut, de fiecare data, fiindca ofera produse pentru toate tipurile de buget, insa nu uita sa puna in balanta nici calitatea oferita si design-ul produselor. Altfel spus, acest brand reuseste sa creeze produse de fiecare data intr-un mod responsabil, pentru a acoperi nevoile tuturor cumparatorilor. Ne-a atras atentia de aceasta data combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF ce vine la pachet cu o capacitate generoasa si functii de ultima generatie.

Design

Presupune un design elegant, carcasa fiind de culoare argintie, astfel ca va fi foarte usor de asortat cu orice piesa de mobilier. Manere incorporabile ale usilor confera aparatului un plus de eleganta. Pe usa superioara, se afla panoul de control, de unde vei seta temperaturile.

Masoara 185 x 59.5 x 66.8 cm (l x L x A) si cantareste 67.5 kg.

Specificatii

Samsung RB33J3200SA/EF este o combina frigorifica ce presupune un volum total de 328 litri. Este incadrata in cloasa de eficienta energetica A+, cu un consum anual de energie de 280 kWh.

Are la baza sistem de racire No Frost, ce impedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului ori pe suprafata alimentelor, asigurand o racire uniforma.

Pentru o mai buna vizibilitate, aparatul a fost prevazut cu iluminare interioara.

Este prevazuta cu suport pentru oua si tava pentru gheata.

Detine o autonomie foarte buna de 2o de ore, astfel ca in cazul unei pene de curent chiar nu ai de ce sa iti faci probleme.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 67.5 dB, ceea ce inseamna ca este o combina silentioasa.

Frigiderul combinei Samsung RB33J3200SA/EF

 • presupune o capacitate de 230 litri
 • este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata si foarte rezistenta
 • in partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume, unde vor fi mentinute in cele mai bune conditii pentru a se mentine proaspete un timp indelungat
 • usa este prevazuta cu patru suporturi din plastic, unde poti depozita sticle, borcane, recipiente mici etc

Congelatorul combinei Samsung RB33J3200SA/EF

 • detine o capacitate de 98 litri
 • prezinta trei compartimente inchise ce face posibila depozitarea alimentelor in fucntie de originea lor, evitand astfel imprumutarea aromelor si a mirosurilor
 • capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 12 kg

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de aceasta combina, ce se descurca excelent, mentinand in cele mai bune conditii alimentele. Ofera o organizare foarte buna, pe care cumparatorii au apreciat-o extrem de mult. Totodata, este silentioasa pentru a nu te deranja in timpul functionarii. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Combina Samsung RB33J3200SA/EF este un aparat foarte eficient, pe care il recomandam cu toata increderea. Ofera o capacitate generoasa, organizare excelenta si functii de ultima generatie. Este tot ceea ce ti-ai putea dori de la o combina, iar clientii confirma acest lucru, acordand calificative foarte bune. O oferta de pret, in cazul in care esti interesat, poti gasi aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • design elegant
 • organizare buna
 • sistem No Frost

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *