19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HFF-260NF+

Ai nevoie de un congelator suplimentar in bucatarie, practic si eficient? Atunci iti recomandam sa afli mai multe detalii despre congelatorul Heinner HFF-260NF+ pentru a te convine singur daca este sau nu, ceea ce cauti. In continuare, vom realiza o analiza atenta a ceea ce inseamna aceste frigider si specificatii si caracteristici presupune.

Design

Design-ul acestui congelator este unul simplu, dar elegant, avand o carcasa de culoare alba. Deschiderea usii este pe partea stanga, insa usa fiind reversibila, vei putea amplasa cum te obliga spatiul de depozitare, manerul fiind vertical. Ca si dimensiuni, congelatorul prezinta 185.5 x 59.5 x 66.2 cm ( l x L x A).

Specificatii

 Heinner HFF-260NF+ este un congelator ce inreigstreaza un volum total de 260 litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Consumul energetic anual este de aproximativ 314 kWh.

Sistemul de dezghetare este automat, astfel ca nu va fi nevoie sa decongelati periodic aparatul. In acest context, racirea se va realiza pe baza curentilor de aer, iar gheata nu se va forma pe pereti.

Spatiul interior este organizat cu ajutorul a sapte compartimente inchise, ceea ce constituie un avantaj. In acest fel, vei putea aseza alimentele in functie de natura lor si nu vei risca sa imprumute din mirosuri si arome.

Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 20 de kg.

Congelatorul este prevazut cu functia de blocare pentru siguranta copiilor, functia Eco ce asigura temperatura optima, consumul fiind unul relativ redus.

Functia Super-congelare face posibila congelarea cat mai rapida a alimentelor, fara a mai fi nevoie sa astepti un timp indelungat.

De asemenea, atunci cand temperatura este prea ridicata si ar putea pune in pericol starea alimetnelor, vei fi avertizat sonor.

Este un congelator cat se poate de silentios, care in timpul functionarii nu te va deranja fonic. Nivelul maxim de zgomot nu depaseste 42 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii au fost foarte incantati de acest congelator, care i-a surpins in mod placut. Sustin ca isi face treaba excelent, este usor de utilizat si nu au intampinat probleme. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Congelatorul  Heinner HFF-260NF+ este un produs ce merita toata increderea potentialilor cumparatori, dovedindu-si de fiecare data eficienta. Pastreaza alimentele in cele mai bune conditii si dispune chiar si de sistemul No Frost, pentru mai putine batai de cap cu dezghetarea sa. Pentru o oferta de pret foarte buna, intra aici.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • silentios
  • no Frost

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *