13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HF-250A+

Atunci cand ai nevoie de un frigider relativ simplu ca structura si functionalitate, care sa iti asigure strictul necesar, poti apela cu incredere la frigiderul cu o usa Heinner HF-250A+. In continuare, ne-am propus sa realizam o analiza atenta a ceea ce inseamna acest model de frigider pentru a iti putea forma o parere cat mai obiectiva de produsul in cauza si o decizie pe masura.

Design

In privinta design-ului, putem spune ca este un aparat frigoric simplu, avand carcasa de culoare alba, fara elemente care sa iasa in relifef. Manerul usii este integrat, ceea ce ii da un plus de eleganta, iar deschiderea se realizeaza pe partea dreapta. Ca si dimensiuni, prezinta 144 x 55.4 x 55.1 cm ( l x L x A).

Specificatii

Heinner HF-250A+ este un frigider ce inregistreaza o capacitate totala de 250 de litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind aproximat la 135 kWh. Presupune un consum de pana la 24% mai mic, comparativ cu un frigider incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Structura acestui frigider este una destul de simpla. Dispune de cinci rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, dar pe de alta parte, si usor de curatat. Aceste rafturi pot fi amplasate pe 18 nivele, in functie de nevoi si preferinte.

In partea jos, se regaseste un compartiment inchis perfect pentru a depozita fructele si legumele in conditii optime pentru a isi pastra proprietatile un timp indelungat.

Usa frigiderului este prevazuta cu patru suporturi din plastic, unde vei putea depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de beneficiile aduse de aparat, sustinand ca isi face treaba in parametrii optimi, pastreaza foarte bine alimentele si este suficient de incapator pentru nevoile lor. De asemenea, modul in care a fost gandit pentru a aranja rafturile este foarte eficient. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Frigiderul Heinner HF-250A+ este un aparat frigorific pe care te poti baza, ce a demonstrat ca functioneaza in parametrii optimi. Alimentele sunt pastrate in maxim siguranta, chiar daca nu dispune de cele mai avansate functii si tehnologii. Mai mult decat atat, il poti achizitiona la un pret cat se poate de accesibil, pe care il poti vedea aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • multe nivele de reglare a rafturilor
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *