22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Heinner HCF-98A+

Cum lazile frigorifice au devenit din ce in ce mai cautate, au fost lansate pe piata o multitudine de modele. Unele cu o capacitate foarte mare, altele cu o capacitate mai redusa. Capacitatea poate reprezenta un criteriu foarte important, iar fiecare cumparator poate alege exact ceea ce are nevoie. Nu ai de ce sa achizitionezi o lada cu capacitate mai mare decat iti este necesar, precum nu poti achizitiona nici o lada mai mica daca tu necesiti un spatiu mult mai mare. Iti prezentam in continuare, lada frigorifica Heinner HCF-98A+ ce vine la pachet cu o capacitate medie la un pret foarte avantajos.

Design

Din punct de vedere estetic, lada Heinner HCF-98A+ este destul de simpla, avand o carcasa de culoare alba. Deschiderea usii se realizeaza pe vertical. Aceasta masoara 83.6 x 56.3 x 52.6 cm ( l x L x A).

Specificatii

Heinner HCF-98A+  este o lada frigorifica ce inregistreaza o capacitate de congelare de 98 de litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, garantand un consum cu pana la 24% mai mic decat lazile incadrate in clasa A. Consumul anual a fost aproximat la 173 kWh.

Sistemul de dezghetare este manual, motiv pentru care periodic va necesita dezghetare, fiindca se va forma gheata pe peretii interiori.

Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 6 kg.

De asemenea, este o lada foarte silentioasa, nu depaseste 45 dB. Cu alte cuvinte, nu vei fi deranjat de zgomotul produs in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Din perspectiva clientilor, lada este un real ajutor. Vorbesc despre o eficienta ridicata, este mai incapatoare decat si-ar fi inchipuit si nu ocupa mult spatiu. De asemenea, confirma faptul ca este silentioasa. In plus, au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ este un aparat frigorific eficient care a depasit asteptarile cumparatorilor. Se descurca excelent, este suficient de incapatoare si nu ocupa mult spatiu. Mai mult decat atat, poate fi achizitionata la un pret foarte bun, pe care il poti vizualiza aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • silentioasa
  • nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • dezghetare manuala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *