22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HFF-80A+

Ai nevoie fie la birou, fie pentru acasa sau in alte scopuri de un congelator mic si simplu, dar care sa isi faca treaba eficient? Atunci iti recomandam sa afli cate ceva si despre congelatorul Heinner HFF-80A+ care ar putea fi o alternativa de luat in calcul. In continuare, vei afla pe larg despre ce este vorba.

Design

Din perspectiva design-ului nu ar fi foarte multe de discutat, pentru ca este un produs destul de simplu, carcasa fiind de culoare alba. Deschiderea standard se realizeaza pe partea dreapta, iar manerul usii este incoporat. Congelatorul masoara 84.5 x 54.5 x 57 cm (l x L x A).

Specificatii

Heinner HFF-80A+ este un congelator ce vine la pachet cu o capacitate de 80 de litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual de energie electrica fiind unul destul de mic de 174 kWh.

Sistemul de racire se bazeaza pe conductele inghetate, astfel ca dezghetarea se va realiza manual. Va trebui dezghetat periodic, atunci cand gheata se va forma pe peretii interiori.

Compartimentarea este destul de buna, fiind integrate patru compartimente de tipul laditelor. Aceste compartimente sunt realizate din plastic, suficient de rezistent pentru a putea mentine si alimente mai grele. Astfel, vei reusi sa pastrezi alimentele in functie de originea lor, fara a imprumuta mirosuri si arome.

Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

Parerea clientilor

Nu stiu care sunt asteptarile voastre de la acest congelator, insa clientii s-au aratat extrem de multumiti de eficienta produsului. Sustin ca raceste foarte bine alimentele si este silentios, astfel ca nici nu il vei auzi cand functioneaza. In ciuda faptului ca in manualul de utilizare este mentionata dezghetarea lunara a congelatorului, dupa doua luni de la achizitie, un client sustine ca nu s-a depus aproape deloc gheata pe peretii interiori. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Congelatorul Heinner HFF-80A+ este un aparat frigorific foarte eficient, care i-a surprins placut pe clienti, dar si pe noi. Congeleaza foarte bine alimentele, este extrem de silentios si nu a creat probleme. Pentru o oferta de pret foarte buna, intra aici.

8.7

Pret

9.3/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • compartimente inchise
  • silentios
  • economic

Puncte slabe

  • lipsa functie No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *