25 mai 2024
Cuptor incorporabil Bosch HBN431E6F

Cuptor incorporabil Bosch HBN431E6F

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bosch HBN431E6F

Atunci cand esti in cautarea unui cuptor incoporabil de clasa medie care sa isi faca treaba cat se poate de bine, iti recomandam cuptorul incoporabil Bosch HBN431E6F. In cazul acestui cuptor, tehnologia isi pastreaza limitele normale, iar functiile incorporate sunt cele de baze care sunt, totodata, si absolut necesare.

Design

Bosch HBN431E6F dispune de un design destul de simplu, insa elegant, astfel ca se va integra foarte bine in orice tip de bucatarie. Totodata, dispune de carcasa argintie in combinatie cu sticla neagra din care este alcatuita usa.

Frontal, este amplasat display-ul de tip LCD, unde vor fi afisate informatii sumare. Tot aici, se afla butoanele de unde vei selecta programul de coacere dorit. Este suficient de simplu gandit, astfel incat sa fie usor de utilizat.

Cuptorul masoara 59.5 x 59.5 x 54.8 cm ( l x L x A) si cantareste 30 de kg.

Specificatii

Cuptorul Bosch HBN431E6F este prevazut cu alimentare electrica ceea ce ii confera o serie de avantaje comparativ cu modelele de cuptoare alimentate pe gaz. Aceste avantaje se refera la siguranta ridicata, dar si la coacerea rapida si uniforma.

Inregistreaza o capacitate de 66 litri, astfel incat sa iti poti permite orice activitate culinara.

Dispune de functiile de baza care sunt absolut necesare. Caldura va fi distribuita uniform datorita sistemului de convectie a aerului fierbinte.

Ventilatorul integrat ofera posibilitatea racirii mai rapide a cuptorului, dupa ce ai terminat de folosit.

Grill-ul este de trei tipuri: grill cu suprafata mare, grill cu suprafata mica si grill cu convectie de aer fierbinte. Vei obtine bucati de carne preparate cat mai bine, fiind crocante la exterior si fragede la interior.

Nu va fi dificila nici curatarea cavitatii interioare, dat fiind ca acest model de cuptor este prevazut cu functia de autocuratare catalitica.

Pentru ca micutii tai sa fie intotdeauna in siguranta, cuptorul a fost prevazut si cu sistem de blocare a accesosului copiilor.

Acestea este echipat cu gratar combi si tigaie universala.

Parerea clientilor

Clientii considera acest cuptor a fi unul eficient, care pana in acest moment a functionat cat se poate de bine. Modul de coacere este unul foarte bun, se intretine usor datorita sistemului de autocuratare catalitica. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Cuptorul incorporabil electric Bosch HBN431E6F este un cuptor pe care te poti baza, fiind dotat cu functiile de baza, deopotriva eficiente. Cu o capacitate suficient de mare pentru a putea intreprinde o multitudine de activitati culinare, dar si o eficienta energetica ridicata, acest cuptor s-a ridicat la nivelul asteptarilor clientilor. Pentru a consulta si o oferta de pret actualizata, poti vedea aici oferta propusa de eMAG sau poti consulta aici  oferta lansata de Flanco.

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • autocuratare catalitica
  • blocare acces copii
  • grill,ventilator racire
  • sistem convectie cu aer fierbinte

Puncte slabe

  • lipsa rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *