19 mai 2024
Side by side Daewoo MRFS-26D2TI

Side by side Daewoo MRFS-26D2TI

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo MRFS-26D2TI

Discutam de acesta data despre un side by side performant, cu functii inteligente si extrem de incapator. Este vorba despre side by side-ul Daewoo MRFS-26D2TI ce vine la pachet cu dotari de ultima generatie. 

 Design

Daewoo MRFS-26D2TI  este prevazut cu un design deosebit, fiind un aparat foarte elegant, ce nu va putea trece neobservat oriunde l-ai amplasa. Aparatul este prevazut cu trei usi, cele pozitionate in partea de sus, detin manere verticale, iar cel de jos, maner orizontal.

Usa din stanga a frigiderului, presupune un dozator de apa, respectiv gheata, dar si un display de tip LCD, de unde vei putea foarte usor sa setezi temperaturile dorite, atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Fiindca este important sa cunosti masurile, trebuie sa stii ca aparatul are urmatoarele dimensiuni: 177.3 x 91.4 x 85.8 cm ( l x L x A) si cantareste 145 kg.

Specificatii

Daewoo MRFS-26D2TI  este un side by side foarte performant ce inregistreaza o capacitate generoasa de 639 litri, pe care cei mai multi dintre utilizatori o considera mai mult decat suficienta. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, o clasa buna, avand in vedere ca aparatele de acest tip inregistreaza un consum mai mare decat clasicele combine frigorifice.

Dispune de sistem de racire No Frost, astfel ca vei fi scutit de efortul de a dezgheta manual si periodic aparatul. Racirea se bazeaza pe curenti de aer, astfel ca nu se va mai depunde gheata pe peretii aparatului.

Frigiderul Daewoo MRFS-26D2TI 

  • este amplasat in partea de sus si detine un volum de 448 litri
  • detine trei rafturi din sticla securizata, dar sunt prezente si compartimentele pentru fructe si legume si, totodata, exista si compartimente pentru branzeturi
  • cele doua usi detin in total sapte suporturi eficiente pentru a depozita orice aliment de dimensiuni mici, borcarne, sticle etc

Congelatorul Daewoo MRFS-26D2TI 

  • prezinta un volum de 191 litri si il regasim in partea de sus, sub forma unor setare – in numar de 2
  • avantajul in acest context consta in faptul ca vei putea depozita separat aliemntele in functie de natura lor, astfel incat sa nu imprumute mirosuri

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest model de side by side sustin ca este foarte incapator si eficient. Design-ul este deosebit, iar aparatul nu a provocat niciun fel de incovenient. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret satisfacator.

Concluzie

Side by side Daewoo MRFS-26D2TI  este un aparat frigorific foarte incapator, care cu siguranta iti va elimina problema lipsei spatiului de depozitare al alimentelor. Dispune de sistem de racire No Frost si are si o foarte buna compartimentare, indeosebi la nivelul frigiderului. Aici ai posibilitatea sa consulti si o oferta de pret actuala.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • design elegant
  • capacitate generoasa
  • sistem No Frost

Puncte slabe

  • pret usor piperat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *