19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch HBN532E5

Bosch HBN532E5 face parte din seria cuptoarelor cu eficienta ridicata, dar si fiabilitate pe masura. In principiu, produsele Bosch au demonstrat o fiabilitate foarte mare, motiv pentru care cumparatorii au incepe sa aiba mai multa incredere. Discutam pe larg despre cuptorul incoporabil Bosch HBN532E5 despre care vei afla tot ceea ce trebuie sa stii.

Design

Nu prezinta un design foarte sofisticat, ci dimpotriva, este relativ simplu. Fiind de culoare argintie in combinatie cu sticla de culoare neagra din care este alcatuita usa, va fi si foarte usor de asortat.

Frontal, este amplasat display-ul LCD un de vor fi redate informatii sumare despre procesul de coacere. Totodata, se afla si cele doua butoane de unde vei selecta programul de coacere.

Cuptorul masoara 59.5 x 59.5 x 54.8 cm ( l x L x A) si cantareste 34 de kg.

Specificatii

Bosch HBN532E5 este un cuptor electric, cu o capacitate de 67 de litri, arhisuficienta pentru a intreprinde orice activitate culinara vei dori.

Este prevazut cu o eficienta energetica excelenta fiind incadrat in clasa A – 20%, ceea ce iti va garanta un consum redus de energie electrica.

Detine 8 functii foarte utile si care iti vor fi de mare ajutor.

Grill-ul este disponibil in doua variante si anume grill cu suprafata mare si grill cu suprafata mica. Va fi util in prepararea bucatailor mari de carne, astfel incat acestea sa devina crocante la exterior si fragede la interior.

Functia de decongelare si incalzirea rapida vor face posibila prepararea mai rapida a alimentelor direct scoase de la congelator.

Treapta pentru Pizza este o functie foarte interesanta la acest cuptor, ideala pentru a obtine blaturi de pizza foarte pufoase si delicioase.

Functia de convectie a aerului fierbinte va distribui uniform caldura astfel incat preparatele sa fie preparate cat mai bine. Fiind tridimensionala, vei putea gti pe trei niveluri diferite, in acelasi timp.

Autocuratarea catalitica iti va usura realmente munca, astfel ca treaba cea mai grea va fi facuta automat.

Functia de blocare acces pentru copii este ideala atunci cand micutii sunt impreajma si vrei sa te simti in singuranta.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca acest cuptor este unul cat se poate de eficient, care pana acum si-a facut treaba in parametrii optimi. Prezinta functiile cele mai importante, ceea ce este esential, este usor de folosit, dar si de curatat. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cuptorul incoporabil electric Bosch HBN532E5 este un real ajutor in bucatarie, astfel ca a demonstrat o eficienta foarte mare. Dispune de autocuratare catalitica ceea ce iti va facilita munca de a il curata, dar si gatirea 3D iti permita sa prepari trei feluri de mancare in acelasi timp. Aici ai o oferta tentanta lansata de eMAG sau aici o oferta deopotriva foarte buna propusa de Flanco.

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • autocuratare catalitica
  • gatire 3D
  • grill pe 2 dimensiuni
  • eficienta energetica

Puncte slabe

  • lipsa rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *