19 mai 2024
Side by side Daewoo MFRS-T30H3

Side by side Daewoo MFRS-T30H3

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo MFRS-T30H3

Atunci cand iti doresti o combina ultra incapatoare, cu siguranta side by side-ul Daewoo MFRS-T30H3 este solutia problemei tale. Indiferent ca esti o familie numeroasa, aceasta va fi arhisuficienta pentru a depozita toate alimentele.

Design

Combina este prevazuta cu un design cu totul deosebit, avand carcasa de culoare alba. Cu siguranta nu va trece neobservata oriunde ai amplasa-o. Partea frontala este impartita pe mai multe zone, existand si un home bar. Usile sunt prevazute cu manere incorporate, ceea ce ii confera un plus de eleganta.

Aparatul masoara 179 x 95.4 x 89.3 cm ( l x L x A) si cantareste 142 de kg.

Specificatii

Daewoo MFRS-T30H3 este un side by side ultra incapator si performant, ce inregistreaza o capacitate surprizatoare de 780 litri. Este incadrat in clasa de eficienta enegetica A+, ceea ce garanteaza un consum mic de energie electrica.

Este prevazut cu sistem de racire No Frost, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Astfel, racirea se realizeaza pe baza de curenti de aer, iar gheata nu se va depune pe peretii interiori ai aparatului, pentru a fi necesara dezghetarea periodica.

Dispune si de iluminare interioara astfel incat sa ai o mai buna vizibilitate cand vei cauta ceva in interior.

Frigiderul Daewoo MFRS-T30H3

 • detine un volum de 449 litri si este amplasat in partea dreapta
 • este prevazut cu organizat cu patru rafturi din sticla securizata si trei compartimente inchise ideale pentru depozitarea fructelor si a legumelor astfel incat acestea sa se mentina proaspete un timp indelungat
 • usile frigiderului este dotata cu sase rafturi rafturi din plastic, unde vei putea aseza sticle, recipiente mici, borcane etc
 • este prezent si minibarul push-pull, unde vei aseza bauturile racoritoare astfel incat sa ai acces mai rapid de fiecare data cand doresti

Congelatorul Daewoo MFRS-T30H3

 • este amplasat in partea stanga si inregistreaza o capacitate de 331 litri
 • detine patru rafturi din sticla securizata si trei compartimente inchise pentru a depozita separat alimentele ce emana mirosuri puternice
 • usa congelatorului organizata cu ajutorul unor suporturi din plastic, unde vei putea aseza recipiente mici

Parerea clientilor

Clientii sunt extrem de multumiti de acest aparat atat de incapator. Este ideal pentru familiile numeroase, unde spatiul de depozitare chiar reprezenta o problema. Functioneaza foarte bine, astfel ca pastreaza alimentele in cele mai bune conditii. Acestia considera a fi un side by side de inalta calitate, insa pretul este usor piperat, nefiind accesibil chiar pentru toate bugetele.

Concluzie

Side by side Daewoo MFRS-T30H3 este un aparat frigorific foarte performant si mai ales, extrem de incapator. Pana in acest moment, este printre cele mai incapatoare side by side-uri de pe piata. Este prevazut cu functie No Frost, inregistreaza un consum de curent electric destul de mic, iar cat despre design, este cu totul impresionant. Aici poti consulta o oferta de pret actualizata si, de ce nu, poate prinzi si o promotie draguta pentru a il putea achizitiona la un pret mai mic.

9.6

Pret

8.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Puncte forte

 • design deosebit
 • capacitate extrem de mare
 • sistem No Frost
 • compartimentare foarte buna

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *