25 mai 2024
Hotpoint OK 1037END

Hotpoint OK 1037END

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Hotpoint OK 1037END

Revenim de aceasta data cu prezentarea unui cuptor incorporabil ultra incapator si performant – Hotpoint OK 1037END. Cu totii ne dorim ca produsul sa aiba performante ridicate, dar si capacitate care sa ne permita orice gen de activitate culinara, dar haideti sa vedem ce implica aceasta.

Design

Hotpoint OK 1037END este dotat cu un design deosebit, foarte elegant, ce se va face cu siguranta remarcat in bucatarie. Este de culoare argintie in combinatie cu negru, ceea ce face facila asortarea cu restul pieselor de mobilier.

Este amplasat frontal un display LCD de tip touch, foarte complex, ce iti va reda toate informatiile necesare despre procesul de coacere.

Specificatii

Hotpoint OK 1037END este un cuptor electric ce inregistreaza o capacitate uimitoare de 77 litri. Fiind alimentat electric, prezinta o serie de avatanje ce presupun siguranta ridicata, dar si o coacere mai rapida si uniforma.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, cea mai performanta clasa pana in acest moment.

O sa spunem un lucru destul de ciudat, dar de fapt, acest cuptor inglobeaza practic 3 cuptoare. La ce ne referim cand spunem acest lucru?

  1. Putem gati in cavitatea superioara – Small, ce inregistreaza o capacitate de 23 litri
  2. Putem gati in cavitatea inferioara Main, ce inregsitreaza o capacitate de 51 litri
  3. Putem folosi intreaga sa capacitate de 77 litri

In functie de portia de mancare pe care o ai de preparat, vei folosi si cavitatile. Pe de alta parte, daca ai nevoie de ambele cavitati, trebuie sa stii ca temperaturile pot fi setate separat.

Cuptorul Hotpoint OK 1037END inglobeaza nu mai putin de 14 progame si 4 functii.

  • 4 programe automate localizate in cavitatea extralarge: Pui, Vita, Dulciuri, File de peste, Paine – este reglata automat temperatura in functie de fazele de coacere
  • Programele manuale localizate in cavitatea extralarge: Multicoacere, Gratar – sunt activate elementul superior si rotisorul, Gratinare – initial, functioneaza elementul de incalzire superior, iar ulterior, se vor activa pe parcursul si elementul de incazire circular, rotisorul si ventilatorul; Pizza, Temperaturi scazute pentru carne, peste, legume, Fast Cooking, Eco.

Programul Eco, dupa cum sugereaza si numele, presupune un consum mic, activandu-se elementul de incalzire posterior si ventilatorul, astfel incat sa se asigure o caldura delicate distribuita uniform in toata cavitatea interioara. Este recomandat pentru prepararea alimentelor de dimensiuni mai mici.

Functiile speicale se refera la: Gratar, Paine, Dulciuri, Pizza si Produse de patiserie.

Parerea clientilor

 

Clientii considera excelent acest produs din punct de vedere calitativ, iar modul de functionare este ireprosabil. Puternic, eficient, dar si elegant, cuptorul a cucerit efectiv clientii care nu au reusit sa ii identifice un minus. Prin urmare, raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Hotpoint OK 1037END este alegerea ideala pentru cei pretentiosi care isi doresc un produs cu totul performant. Daca iti doresti un cuptor 3 in 1, fara doar si poate, acesta te va multumi. Daca esti interesat sa afli mai multe detalii sau o oferta interesanta intra aici pentru eMAG sau vezi aici ce propune Flanco.

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • capacitate foarte mare
  • functii performante
  • eficienta energetica
  • design elegant

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *