13 aprilie 2024
Side by Side Haier HRF-628IW6

Side by Side Haier HRF-628IW6

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Haier HRF-628IW6

Te uiti de ceva vreme dupa o combina frigorifica spatioasa si performanta, dar parca nu ai gasit exact ceea ce cauti? Este clar ca ai nevoie de un side by side, insa ramane de vazut care este modelul ce te avantajeaza cel mai bine. Iti propunem sa afli mai multe si despre side by side-ul Haier HRF-628IW6

Design

Side by side-ul este dotat cu un design modern, foarte rafinat, fiind de culoare alba. Manere usilor sunt amplasate vertical, iar deschiderea se realizeaza in oglinda.

La nivelul usii din partea stanga, regasim amplasat dispenserul pentru apa si gheata, iar deasupra sa, display-ul LCD, de unde vei putea seta temperatura interioara, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului.

Aparatul masoara 179 x 90.8 x 69 cm ( l x L x A) si cantareste aproximativ 120 kg.

Atentie! Daca esti interesat de acest model pe alta culoare, trebuie sa stii ca este disponibil si pe culoare gri inchis ( apropiat de negru), aici!

Specificatii

Haier HRF-628IW6 reprezinta un side by side performant, ce irnegistreaza o capacitate de 550 de litri. A fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind aproximat la 420 kWh.

Sunt nelipsite dispenserul pentru apa si gheata, astfel incat sa poti consuma oricand vei dori apa proaspata si rece, dar si cuburi de gheata pentru bauturi.

Este prevazut cu sistemul de racire No Frost, pentru a nu fi necesara dezghetarea periodica si manuala. In acest context, nu vor mai exista depuneri de gheata pe peretii interior, iar nivelul de umiditate si temperatura se vor stabiliza la un nivel optim.

Frigiderul Haier HRF-628IW6

 • inregistreaza o capcitate de 375 litri
 • se regaseste in partea dreapta
 • este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata si foarte rezistenta, dar si doua compartimente inchise pentru depozitarea vegetalelor
 • usa frigiderului este echipata cu patru rafturi din sticla, eficiente pentru depozitarea sticlelor, alimentor mici si asa mai departe
 • este dotat cu functia super-racire

Congelatorul Haier HRF-628IW6

 • detine o capacitate de 175 de litri
 • contine cinci compartimente unde vei aseza alimentele dupa natura lor
 • inregistreaza o capacitate de congelare de 10 kg in decursul a 24 de ore
 • detine functia super-congelare

Parerea clientilor

Clientii sustin la randul lor eficienta unui astfel de aparat, si afirma ca este suficient de incapator pentru nevoile lor. De asemenea, este elegant si ofera o siguranta maxima alimentelor aflate inauntru. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Side by side Haier HRF-628IW6 este un electrocasnic eficient si elegant, care reuseste sa isi faca treaba asa cum promite. Este cat se poate de firesc acest lucru, dar am intalnit si produse care promit anumite lucruri pe care nu le pot indeplini. Insa producatorul Haier se tine de cuvant! Aici poti consulta o oferta avantajoasa propusa de eMAG sau aici poti vedea oferta lansata si de catre Flanco, pentru a alege ceea ce ti se potriveste!

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • design deosebit
 • sistem No Frost
 • dispenser de apa si gheata

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *