22 aprilie 2024
Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 742 IX

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 742 IX

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Whirlpool AKP 742 IX

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 742 IX face parte din seria cuptoarelor de clasa medie care ofera surprize chiar neasteptate. Dispune de cate functii moderne, oferind o eficienta energetica excelenta. In continuare, vom analiza in detaliu acest model de cuptor, pentru a te convinge daca este sau nu, produsul dorit.

Design

Whirlpool AKP 742 IX este prevazut cu un design minimalist, ce va conferi un plus de eleganta bucatariei tale. Frontal, este amplasat un display de tip LCD unde vor fi afisate informatii referitoare la procesul de coacere, dar si doua butoane de unde vei selecta programul. Prezinta carcasa de culoare argintie, ceea ce face sa fie usor de asortat.

Cuptorul masoara 59.5 x 59.5 x 56.4 cm ( l x L x A) si cantareste 34 de kg.

Specificatii

Whirlpool AKP 742 IX este un cuptor incorporabil alimentat electric, oferind in acest sens cateva avantaje. In acest sens, vorbim despre un plus de siguranta, dar si o coacere mai rapida si uniforma. Capacitatea cuptorului este de 65 litri, astfel ca vei putea intreprinde orice activitate culinara vei dori.

Eficienta energetica atinge un nivel foarte bun, astfel ca a fost incadrata in cea mai buna clasa, A.

Whirlpool AKP 742 IX este prevazut cu 8 functii. Printre acestea se numara timerul care va impiedica coacerea excesiva a preparatelor si va opri procesul de coacere la momentul potrivit, prestabil de tine.

Turbo Grill-ul alaturi de convectia aerului fierbinte va determina o preparare in parametrii optimi a bucatilor mai mari de carne, pentru ca acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior.

Functia Smart Clean face posibila curatarea mult mai facila a cuptorului. Vei pune o tava cu apa in interior si va fi incalzita timp de 35 de minute, la 90 de grade Celsius. Astfel, reziduurile de pe peretii interior vor fi inmuiate, iar ulterior le vei indeparta cu o laveta umeda.

Acesta vine insotit de doua tavi de coacere si un gratar.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat foarte multumiti de acest cuptor si de eficienta sa. In acest sens, putem spune ca isi face treaba foarte bine, iar modul de intretinere este foarte facil. Acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cuptorul electric Whirlpool AKP 742 IX este o alegere eficienta, in masura in care acesta functioneaza in parametrii optimi. Totodata, clientii se declara incantati de produs, functiile desi nu sunt printre cele mai diversificate, sunt extrem de eficiente si utile, iar tu vei putea intreprinde orice activitate culinara vei dori. Aici poti consulta si o oferta lansata de eMAG sau aici pentru oferta Flanco.

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • eficienta energetica
  • timer,turbo grill
  • sistem de autocuratare
  • design modern

Puncte slabe

  • lipsa rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *