22 aprilie 2024
Side by Side Electrolux EN6084JOX, 536 l, Clasa A+, Inox

Side by Side Electrolux EN6084JOX, 536 l, Clasa A+, Inox

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

 Electrolux EN6084JOX

Daca iti doresti un aparat frigorific performant cu capacitate de stocare rezonabila, o idee ar fi iti orientezi atentia si catre side by side-ul  Electrolux EN6084JOX. Un aparat modern cu design elegant sunt doar cateva caracteristici ce definesc acest produs.

Design

Electrolux EN6084JOX este prevazut cu un design modern si elegant, avand trei usi. Cele doua usi de sus prezinta manere verticale, in timp ce usa de jos este prevazut cu maner vertical. Design-ul sau este putin diferit comparativ cu cel clasic, pe care il regasim la majoritatea aparatelor frigorifice.

Aparatul are urmatoarele dimensiuni: 177 x 91 x 77 cm ( l x L x A) si o greutate de 120 kg.

Specificatii

Electrolux EN6084JOX este un side by side foarte performant, ce inregistreaza o capacitate de maxim 536 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum anual de 410 kWh.

Este echipat cu sistem de racire No Frost, astfel ca dezghetarea se va realiza in mod automat. Nu se va mai forma gheata pe peretii aparatului si, cu atat mai putin, pe alimente.

De asemenea, sunt prezente functiile super congelare si super racire. Ambele reprezinta functii ultra-moderne, care presupun grabirea procesului de congelare sau racire.

Sunteti chiar si avertizati atunci cand temperatura interioara este prea ridicata si riscati ca mancarea sa se strice.

Functia Holiday va fi perfecta atunci cand lipsesti mai multe zile de acasa. Astfel, fiind sigur ca nimeni nu va deschide usile aparatului, vei putea activa functia, pentru un consum minim de energie.

Nu uitam sa mentionam si prezenta dispenserului de apa si gheata, astfel ca te vei putea bucura de apa rece si proaspata la discretie, dar si de cuburi de gheata pentru bauturi.

Frigiderul Electrolux EN6084JOX

 • are o capacitate de 417 litri
 • presupune trei rafturi rezistente din sticla si raftul special pentru depozitarea vegetalelor
 • este inclus pe usa si un suport de depozitat oua

Congelatorul Electrolux EN6084JOX

 • detine un volum de 119 litri
 • este prevazut cu patru compartimente, unde vei putea aseza separat alimentele in functie de originea lor
 • capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 10 kg

Parerea clientilor

Pana in acest moment, clientii au fost multumiti de aparat si nu au intampinat probleme. Aparatul este suficient de incapator pentru nevoilor lor, ingheata, respectiv congeleaza excelent si are un design placut. Prin urmare, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Side by side Electrolux EN6084JOX este un aparat frigorific foarte incapator si eficient, care vine la pachet cu o serie de functii performante si sistem de racire No Frost. Nu am putut identifica minusuri sau probleme functionale, motiv pentru care il apreciem drept un produs de incredere. Aici poti consulta si o oferta de pret!

9.5

Pret

9.1/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • design modern
 • sistem No Frost
 • functii performante
 • capacitate generoasa

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *