25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

DeLonghi EMK6

Daca obisnuiesti sa consumi frecvent cafea dimineata sau in orice alt moment al zilei, atunci trebuie sa alegi tot ce este mai bun. Espressor-ul de cafea DeLonghi EMK6 te poate ajuta sa preparai cea mai delicioasa cafea pe care sa o savurezi cu placere.

Design

Aparatul este prevazut cu un design compact si modern, fiind de culoare neagra. Este un aparat destul de micut, astfel ca nu va ocupa un spatiu prea mare in bucatarie. Dimensiunile acesteia sunt de 122 x 185 x 235 mm, cantarind doar 1 kg.

Specificatii

Espressor-ul DeLonghi EMK6 este prevazut cu oprire automata pastrarea calda a cafelei, pret de 30 de minute. Aparatul paote fi oprit ridicandu-l de pe baza electrica si repornit prin asezarea acestuia inapoi pe baza. Atat capacul, cat si cana sunt transparente, termorezistente si foarte usor de curatat. In acest fel, vei putea monitoriza fierberea cafelei mult mai usor.

Inregistreaza o putere de 450 W si poti prepara 3 sau 6 cafele utilizand adaptorul special pentru 3 cafele.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de aparatul DeLonghi EMK6 fiindca reusesc sa prepare de fiecare data foarte usor cafeaua. Considera ca este mai mai delicioase chiar si comparativ cu cea preparata la ibric. Considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Personal, consider acest espressor DeLonghi EMK6 a fi un aparat foarte bun pentru consumatorii de cafea. Este mult mai usor sa prepari cafeaua prin intermediul sau, in timp ce tu poti face altceva. Il recomandam mai departe, iar aici poti consulta si o oferta de pret actuala.

8.9

Pret

8.7/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *