25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bionaire BTF005X-01

Pentru ca ai nevoie de cele mai bune conditii, atat acasa, cat si la birou, iti recomandam sa apelezi la cele mai potrivite produse. De aceasta data, vom vorbi despre ventilatorul turn Bionaire BTF005X-01 care pare sa fie un produs interesant, pe care trebuie sa il cunosti, pentru a verifica daca este produsul potrivit si nevoilor tale.

Design

Aparatul este prevazut cu un design deosebit, chiar prin forma sa mai putin obisnuita pentru un ventilator, cea in forma de turn, fiind de culoare neagra. Astfel, se va potrivi chiar si in cele mai elegante living-uri. In partea superioara, se afla panoul de comanda prin intermediul caruia se vor realiza setarile dorite.

Specificatii

Bionaire BTF005X-01 este un ventilator in forma de turn ce inregistreaza o putere de 40 W si trei trepte de viteza, pe care le vei adapta in functie de conditii.

Inaltimea sa este de 75 cm.

Dispune atat de functia de ventilare, cat si cea de oscilare, ceea ce va determina o racorire mai rapida si mai eficienta a incaperii.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de viteza este de 44 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat destul de silentios ce nu iti va crea disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de acest ventilator si recunosc ca in prima faza au fost atrasi de design-ul sau. Sustin ca isi face treaba bine si nu au ce sa ii reproseze, in ansamblu. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul turn Bionaire BTF005X-01 este un model foarte interesant ce te poate sa treci mai usor peste temperaturile caniculare. Principalul avantaj este constituit de design-ul sau modern, dar nici functionalitatea sa nu ramane mai prejos, pentru ca isi face treaba cum trebuie. Verifica aici si o oferta de pret tentanta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • design deosebit
  • trei trepte de viteza
  • oscilatie

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *