25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

LG FH4A8FDH8N

Masinile de spalat cu uscator sunt la mare cautare in prezent si nu degeaba. Cui nu i-ar placea sa scoata rufele din masina de spalat uscate doar sa le puna in dulap? Iti prezentam un model foarte interesant, este vorba despre masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N, ce s-ar putea sa te incante.

Design

Este prevazuta cu un design foarte modern, fiind de culoare neagra, cu siguranta va atrage atentia oriunde ar fi amplasata. Frontal, este amplasat display-ul LED ce va afisa informatii despre ciclul de spalare, butonul rotativ pentru selectarea programelor si cuva pentru detergent.

Dimensiunile acestuia sunt de 85 x 60 x 61 cm (l x L x A) si cantareste 71 kg.

Specificatii

LG FH4A8FDH8N este o masina de spalat rufe cu uscator ce inregistreaza o capacitate de 9 kg pentru spalare si 6 kg pentru uscare. Este incadrata in clasa de eficienta A, asa ca discutam de un consum de energie electrica decent.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, o valoare foarte  mare, ceea ce va asigure o stoarcere excelenta. Sigur ca de cele mai multe ori viteza de centrifugare nu va depasi 1000 rpm, fiindca anumite materiale ar putea fi degradate.

Tehnologia 6 Motion Direct Drive presupune realizarea unor miscari variate ale cuvei, pentru obtinerea celor mai bune rezultate. In plus, datorita prezentei Tehnologiei TrueSteam, alergenii vor fi inlaturati.

Masina LG FH4A8FDH8N prezinta o serie de programe foarte eficiente, adresate tuturor tipurilor de nevoi. De asemenea, sunt prezente si programele pentru nevoi speciale cum ar fi Baby Care, spalare la rece si altele. Masina va putea fi controlata si prin intermediul smartphone-ului prin atingerea simbolului NFC Tag de masina de spalat rufe.

In acelasi timp, tehnologia NFC poate fi utilizata si pentru functia Smart Diagnosis Concret, identificand in stare incipienta o problema aparuta.

Nivelul maxim de zgomot produs in timp spalarii este de 55 dB, iar in timpul centrifugarii de 75 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este o masina de spalat de mare folos, dat fiind ca are capacitate de a si usca rufele, dupa spalare. Programele sunt suficient de diversificate, iar hainele intotdeauna au fost curatate foarte bine. Apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat rufe LG FH4A8FDH8N este un model ce ne-a atras atentia in primul rand prin faptul ca este prevazuta cu uscator. Este mult mai simplu sa speli hainele, avand in vedere faptul ca le vei putea scoate direct uscate. Aici poti vizualiza si o oferta de pret actuala.

 

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • uscator
  • capacitate mare
  • Tehnologia 6 Motion Direct Drive

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *