19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CDD-240AP

In conditiile in care Star-Light a castigat o popularitate destul de mare in randul cumparatorilor, indesobi in mediul online, dorim sa facem o analiza amanuntita a fiecarui produs pe care il au in portofoliu. De aceasta data, vom discuta despre frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-240AP pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre el.

Design

Frigiderul este prevazut cu un design cat se poate de simplu, carcasa fiind in totalitate alba. Este dotat cu doua usi, una pentru congelator, iar cealalta pentru frigider. Usile se deschid standard pe partea dreapta, iar daca spatiul te obliga altfel, le poti monta cum doresti, manere fiind verticale.

Aparatul masoara 159 x 55 x 55 cm ( l x L x A) si cantareste 42 kg.

Specificatii

Star-Light CDD-240AP este un frigider ce detine o capacitate totala de 240 de litri si este incadrat in clasa A+, garantand un consum energetic destul de mic, de aproximativ 228 kWh/an si 0.62 kWh/24 h.

Nu este nici un aparat zgomotos, astfel ca nivelul maxim nu depaseste 42 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja.

Frigiderul Star-Light CDD-240AP

  • inregistreaza un volum de 199 litri
  • detine patru rafturi ajustabile, iar dedesubt, exista un compartiment pentru depozitarea fructelor si a legumelor si un compartiment pentru branzeturi
  • dezghetarea se realizeaza automat

Congelatorul Star-Light CDD-240AP

  • detine o capacitate de 41 litri
  • are un singur compartiment despartit de un raft de sarma
  • capacitatea de stocare pe parcursul a 24 de ore este de 2 kg
  • dezghetarea se realizeaza manual

Parerea clientilor

Analizand indeaproape parerile clientilor, am observat ca sunt foarte incantati de aparat si evidentiaza faptul ca zgomotul produs este la un nivel destul de scazut, iar pentru nevoile lor, este ssuficient de incapator. Estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Frigiderul Star-Light CDD-240AP este o optiune de luat n calcul, fiindca promite sa pastreze alimentele in maxima siguranta, chiar daca tu ai un buget limitat si nu iti permiti o combina frigorifica ce ar fi mai scumpa. De asemenea, ar fi potrivita chiar si pentru bunici ori parinti, facand fata cu brio tuturor cerintelor. Consulta aici mai multe detalii si o oferta de pret interesanta.

8.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

8.6/10

Design

8.2/10

Puncte forte

  • pret foarte avantajos
  • sistem No Frost la nivelul frigiderului

Puncte slabe

  • lipsa sistem No Frost la nivelul congelatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *