25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CFM-99AP

Cred ca fiecare dintre noi, indiferent de ce produs sau gama de produse este vorba, intotdeauna cautam calitate buna la un pret cat mai mic. Este cat se poate de firesc acest lucru, motiv pentru care noi suntem aici pentru a te ajuta de fiecare data, prezentand in forma bruta fiecare produs care te intereseaza. In continuare, vom face o analiza in amanunt a ceea ce inseamna lada frigorifica Star-Light CFM-99AP pentru a ii prezenta atuu-urile, dar si punctele slabe.

Design

Nu este neaparat punctul sau forte design-ul, insa nu se incadreaza nici la cealalta extrema. Prin urmare, detine un design neutru, fiind dsetulde simplu, iar carcasa este de culoare alba. Ca si dimensiuni, prezinta: 85 x 56.5 x 52.3 cm ( l x L x A), cantarind 24 de kg.

Specificatii

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica ce detine 102 litri si face parte din seria celor mai mici lazi, dar nu este tocmai cea mai mica. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, garantand un consum redus, cel anual fiind aproximat la 168 kWh.

In ceea ce priveste organizarea interioara, dupa cu bine stim, nu exista pereti care sa imparta spatiul in compartimente, iar din acest context, reiese ca nun vei pierde deloc spatiu. Insa, iti recomandam sa ai o anumita ordine atunci cand asezi alimentele pentru a le gasi rapid atunci cand cauti ceva.

Un alt aspect important de mentionat se refera la lipsa yalei ce te ajuta sa poti incuia lada. Prin urmare, nu vei putea incuia lada.

Si acest model de lada se poate transporta usor dintr-un loc in altul pentru ca in partea de jos prezinta picioruse sub forma de roti.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt de parere ca este o lada cat se poate de practica si eficienta si nu regreta o clipa alegerea facuta. Sustin faptul ca reuseste sa inghete excelent alimentele, fiind totodata silentioasa, dar si confortabila. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP este o alternativa interesanta atunci cand cauti o lada frigorifica nu foarte mare. Acest aspect depinde de nevoile fiecaruia si nu este un aspect de considerat in sectiunea pro ori contra. Mai mult decat atat, oferta de pret pe care o gasesti aici este de-a dreptul avantajoasa.

8.9

Pret

9.1/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • pret foarte avantajos

Puncte slabe

  • lipsa yala pentru incuiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *