22 aprilie 2024
Side by side Hotpoint SXBD925GF

Side by side Hotpoint SXBD925GF

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Hotpoint SXBD925GF

Cand au fost lansate pe piata, side by side-urile aveau preturi destul de piperate, incat nu foarte multe persoane isi permiteau un astfel de aparat. In prezent, preturile sunt suficient de accesibile, dar si oferta diversificata pentru a alege ceea ce te reprezinta. Astazi, vom discuta despre side by side Hotpoint SXBD925GF, un aparat frigorific performant si incapator.

Design

Hotpoint SXBD925GF este un side by side elegant, fiind de culoare neagra, va fi foarte usor sa il potrivesti cu piesele de mobilier, pentru ca practic se asorteaza cu orice naunta. Manerele usilor sunt verticale, iar una dintre usi este prevazuta cu un display de tip LCD, de unde vei putea seta temperaturile interioare.

Acestea masoara 176 x 90.2 x 75 cm ( l x L x A) si cantareste 102 kg.

Specificatii

Hotpoint SXBD925GF este un side by side ce inregistreaza o capacitate generoasa de 550 de litri. A fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca nu va incarca exagerat de mult factura la curent.

Aparatul dispune de sistem de racire No Frost, atat la nivelul congelatorului, cat si la nivelul frigiderului. Astfel, racirea se va realiza pe baza circularii curentilor de aer in prin toate zonele. De asemenea, se va stabiliza un nivel optim al temperaturii si umiditatii pentru ca alimentele tale sa fie intotdeauna in maxima siguranta. Nu se va mai face condens, deci nu vor mai aparea nici picaturi de apa si automat depuneri de gheata.

Functia Holiday este eficienta atunci cand pleci de acasa pentru o perioada mai mare de timp, dar trebuie sa te asiguri ca nimeni nu va mai deschide usa aparatului. Practic, aceasta te va ajuta sa consumi cat mai putina energie electrica.

Frigiderul Hotpoint SXBD925GF

 • inregistreaza un volum de 346 litri
 • este amplasat in partea dreapta
 • este dotat cu o multitudine de accesorii
 • in partea de jos, se afla doua compartimente inchise, ideale pentru a depozita vegetalele
 • in partea de sus, exista patru rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta
 • usa frigiderului este organizata cu ajutorul a cinci suporturi, dintre care patru, putem spune ca sunt foarte incapatoare, ceva mai mari decat la restul frigiderelor

Congelatorul Hotpoint SXBD925GF

 • detine un volum de 204 litri
 • este localizat in partea stanga
 • contine accesorii diversificate
 • este organizat cu ajutorul a doua compartimente inchise unde vei depozita alimente ce emana mirosuri proeminente, dar si trei rafturi din sticla securizata
 • exista aparat de facut gheata de tip twist
 • usa congelatorului este prevazuta cu cinci suporturi din plastic foarte rezistent, astfel icnat vei putea depozita aliemnte si recipiente de mici dimensiuni

Parerea clientilor

Clientii confirma faptul ca este o combina eficienta, incapatoare si foarte bine organizata, cam tot ceea ce le trebuie. Detine un design deosebit, ce nu va putea trece neremarcata. Acestia mai specifica faptul ca periodic scoate zgomote, deci trebuie sa fiti atenti si unde o amplasati. Acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Side by side Hotpoint SXBD925GF este o alegere buna, fiind un aparat care isi face treaba intr-un mod excelent si este suficient de incapator, chiar si atunci cand esti o familie numeroasa, iar combinele nu te-au putut ajuta in acest sens. Detine sistem de racire No Frost, ceea ce este extrem de important, singurul dezavantaj, daca il putem numi asa, ar fi faptul ca are momente cand scoate zgomote, care pe unii clienti i-a deranjat, in timp ce pe altii nu i-a afectat. Totodata, poti consulta aici o oferta de pret interesanta.


Daca vrei sa faci economii destul de mari, chiar pana la aproximativ 1350 lei, atunci nu ezita sa consulti si oferta de resigilate, pe care o gasesti aici, sub imaginile de prezentare. Desigur, garantia ramane aceeasi – 24 de luni.

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • volum generos
 • sistem No Frost
 • design deosebit
 • compartimentare foarte buna

Puncte slabe

 • uneori zgomotoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *