24 aprilie 2024
Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 NA

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 NA

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Whirlpool AKM 528 NA

Atunci cand iti doresti o bucatarie cu un design elegant, insa n-ai vrea ca investitia sa fie una foarte mare, recomandarea noastra ar fi sa te documentezi si in legatura cu plita incorporabila Whirlpool AKM 528 NA pe care o vom analiza in continuare. Detine functii de baza, care sa iti permita sa iti faci treaba asa cum trebuie.

Design

Aceasta plita este prevazuta cu un design deosebit, in stil retro, fiind de culoare neagra. Butoanele de comanda sunt pozitionate frontal, iar in dreptul fiecaruia, se afla cate un desen pentru a iti da seama carui arzator corespunde.

Aceasta masoara 4.1 x 59 x 51 cm ( l x L x A) si cantareste 7.5 kg.

Specificatii

Whirlpool AKM 528 NA este o plita incorporabila alimentata pe gaz. Fiind o resursa inflamabila, acest inconvenient trebuia cumva diminuat, astfel ca au fost montate supape de siguranta, care in cazul opririi accidentale a flacarii, alimentarea cu gaz va fi oprita automat.

Plita detine patru arzatoare, cu dimensiuni diferite: doua normale, unul mare si unul mic. Puterea celor doua arzatoare normale este de cate 1.85 kW, cel mare 3 kW, iar cel mic 1 kW. Aprinderea se realizeaza electric.

Sunt prezente doua grate din fonta, foarte sigure si stabile, pe care vei pune vasele fara nicio grija. De asemenea, se curata foarte usor.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de plita, sustinand ca este deosebita ca design si foarte eficienta ca functionare. Se curata foarte usor, butoanele sunt rezistente si gratarele stabile, iar per total, nu au ce sa ii reproseze. Acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Plita incorporabila electrica Whirlpool AKM 528 NA este un model de plita deosebit, pentru o bucatarie eleganta, chiar si cu un buget ceva mai mic. Functioneaza excelent, este rezistenta si a multumit utilizatorii. Aici ai o oferta de pret foarte interesanta pe care o poti consulta.

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • design deosebit
  • gratare stabile si rezistente

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *