25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HCF-249M

Cauti o lada frigorifica pentru un spatiu comerciali, dar inca nu esti hotarat? Iti venim si de aceasta data in ajutor, pentru a iti prezenta intr-un mod obiectiv produsele existente pe piata. Vom realiza o analiza atenta a ceea ce inseamna lada frigorifica Heinner HCF-249M ce vine la pachet cu un volum generos si pret avantajos.

Design

Lada este prevazuta cu un design clasic, simplu, avand carcasa alba, fiind dotata cu un maner pentru a avea acces mai usor. Balamele sunt suficient de flexibile pentru a permite o deschidere larga de 160 de grade, cu o prindere destul de solida, in doua punct pe suprafata metalica.

Aparatul masoara 85 x 98.5 x 60 cm ( l x L x A) si detine o greutate de 37 kg.

Specificatii

Heinner HCF-249M  este o lada frigorifica prevazuta cu o capacitate de 249 litri, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Consumul anual de energie electrica este de 246 kWh.

Dezghetarea se realizeaza manual, de fiecare data cand va fi necesar, in momentul in care vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului.

Compresorul cu care este prevazuta lada include o unitate de condesare ce detine un evaporator congelator, integrat in carcasa. Totodata, lada prezinta tehnologia de congelare statica Frost Less, iar traseul vaporizatorului fiind incoporat sub carcasa, va transfera temperatura scazuta catre interiorul aparatului. Datorita acestei tehnologii, vei resui sa reduci timpul de formarea a ghetii cu pana la 50%.

Pentru a muta aparatul mai usor dintr-o parte in alta, acesta a fost prevazut cu roti.

Prezinta o autonomie de 46 de ore, astfel ca in momentul in care vei intampina o pana de curent, nu vei avea de ce sa iti faci probleme.

Este, totodata, si un aparat foarte silentios, zgomotul produs nu depaseste 41 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca este foarte incapator, eficient si foarte silentios. Manualul de utilizare este foarte bine explicit, pentru a te lamuri referitor la eventualele nedumeriri. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Lada frigorifica Heinner HCF-249M este un aparat de incredere, ce iti ofera posibilitatea de a pastra in cele mai bune conditii alimentele. Totodata, este economic, silentios si nu a intampinat probleme. Mai mult decat atat, pretul de achizitie este cat se poate de accesibil si il poti consulta aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • economic
  • silentios
  • spatios

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *