23 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light WML-610APP

Cauti o masina de spalat rufe cu o capacitate relativ mica la un pret cat mai accesibil? Cred ca te-ar putea interesa masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP care pana aici se incadreaza perfect descrierii. In continuare, te asteptam sa ne urmaresti pentru a te lamuri daca esti intr-adevar masina care iti reprezinta cel mai bine nevoile.

Design

Din perspectiva design-ului, acest model de se bucura de un design placut fiind de culoare alba. Frontal, se regasesc display-ul ce afiseaza informatii relevante pentru ciclul de spalare, butonul rotativ pentru selectarea programului si cuva pentru detergent. Totodata, masoara 84.5 x 59.7 x 50 cm ( l x L x A).

Specificatii

Star-Light WML-610APP este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala avand o capacitate destul de mica de 6 kg, astfel ca va fi potrivita pentru doua persoane.

Din perspectiva consumului de energie electrica, maina a fost incadrat in clasa A++, consumul fiind unul destul de mic.

Star-Light WML-610APP este dotata cu 15 programe de spalare, menite sa acopere cam toate tipurile de nevoi. Prezinta atat programe speciale raportate la tipul tesaturii (lana, bumbac, sintetice etc), cat si programe speciale. Mai multe detalii despre acestea, vei citi in manualul de utilizare al masinii de spalat.

Printre aceste programe, amintim de programul rapid de 15 minute fiind potrivit pentru hainele foarte putin murdare.

De asemenea, programul baby care este ideal atat pentru hainele celor mici, cat si pentru persoanele alergice, cu pielea sensibila, pentru ca hainele vor fi foarte bine clatite, fara a mai ramane nici cea mai mica urma de detergent.

Programul de spalare manuala imita perfect spalatul hainelor in lighean, iar in cadrul acestui program, poti adauga pana si incaltaminte. Utilizeaza o viteza de centrifugare si o temperatura destul de scazute.

Ca si consum, producatorii estimeaza un consum anual de apa de 9900 litri, dar acest aspect depinde de frecventa de spalare.

In timpul spalarii, nivelul de zgomot nu depaseste 58 dB, in timp ce la centrifugare, atinge 77 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca masina isi face treaba in parametrii optimi, iar hainele sunt foarte bina spalate. Nu a creat probleme de functionare niciunui utilizator, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP  reprezinta o alternativa de luat in calcul pe care o gasesti la un pret cat se poate de bun. Nu ofera cele mai inalte performante, insa isi face treaba foarte bine, fara niciun fel de probleme. Pentru o oferta foarte buna de pret, intra aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.7/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • design placut
  • economica

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *