22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light DWV-106WH

Nu mai trebuie sa pierzi timpul spaland vasele dupa fiecare masa, ci este necesar sa ai aliatul de nadejde langa tine. Un astfel de ajutor potrivit il reprezinta masina de spalat vase, iar noi iti propunem sa afli tot ceea ce te intereseaza despre masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH, o masina practic si ieftina.

Design

Acest model de masina de spalat vase este prevazut cu un design relativ simplu, carcasa fiind de culoare alba. Regasim frontal amplasat butonul de control prin intermediul caruia vei putea alege programul de spalare. Totodata, masoara 84.5 x 45 x 59.8 cm ( l x  L x A), avand o greutate de 40 de kg.

Specificatii

Star-Light DWV-106WH este o masina de spalat vase  cu o capacitate de incarcare de 10 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind aproximat la 237 kW, iar pe ciclu de spalare, 0.83 kW. Totodata, consumul de apa anual a fost aproximat la 3640 litri, iar consumul pe ciclu de spalare, 13 litri.

Nu prezinta afisaj electronic, dat fiind ca este un model de masina destul de ieftina, motiv pentru care nu va fi indicat programul de spalare ce ruleaza si nici timpul pana la terminarea respectivului program.

Masina detine in dotare urmatoarele programe:

  1. Prespalare – este folosita o cantitate infima de apa, ce nu este incalzita, drept pentru care si conusmul de curent este nesemnificativ.
  2. Eco – in ciuda faptului ca dureaza cel mai mult, consumul de energie electrica este cel mai scazut – 0.83 kWh/ciclu de spalare. In acelasi timp, sunt utilizati 13 litri de apa, la o temperatura de 50 de grade Celsius.
  3. Hygiene – are ca scop igienizarea vaselor, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius si este potrivit pentru vasele celor mici. Consumul de energie electrica este mai mare comparativ cu alte programe, fiind utilizeaza apa la temperaturi ridicate.
  4. Intensiv – este folosita apa la o temperatura de 65 de grade Celsius, fiind recomandat pentru oalele, vasele si cratiti ce prezinta murdarie intarita, fiind presiunea apei esteuna destul de mare. Recomandat ar fi sa nu adaugi sipahare sau portelanuri delicate pentru ca risti sa le scoti sparte din masina.
  5. Rapid – este utilizata apa la temperatura mai mica de 40 de grade celsius, neavand ciclu de uscare.
  6. Super 50 – poate fi utilizat zilnic, dureaza 50 de minute si poti adauga fara nicio problema atat farfurii, cat si pahare.

Parerea clientilor

Clientii au fost destul de multumiti de aceasta masina de spalat vase daca apreciaza calitatea lor raportata la pret. Isi fac treaba cu ea si recunosc ca le usureaza realmente munca. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH este un electrocasnic cat se poate de accesibil chiar si unor bugete mai mici. Tocmai aceasta este si ideea brandului romanesc Star-Light, sa aduca pe piata produse pentru orice buzunar, chiar si pentru cei care nu isi permit aparate mai scumpe. Aici poti vedea si oferta de pret actuala.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • pret avantajos
  • design compact

Puncte slabe

  • nu are afisaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *