19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light WMM-508A+

Doresti sa achizitionezi o masina de spalat mica si ieftina, dar inca nu te-ai putut decide? Atunci iti recomandam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre masina de spalat rufe Star-Light WMM-508A+ despre care vom discutam in continuare. Brandul romanesc ne demonstreaza inca o data ca un produs ieftin nu este neaparat slab calitativ. Te invitam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Design

Chiar daca producatorii poate nu au pus atat de mult accent pe acest aspect, nici de neglijat nu poate fi considerat. Prin urmare, nu prezinta elemente care sa iasa in evidenta, ci doar o carcasa de culoare alba, foarte simpla care se integreaza foarte bine oriunde ai amplasa-o. Elementele din care este realizata aceasta masina de spalat rufe sunt placute la atingere, iar totodata, reda impresia de stabilitate si fiabilitate.

Masina masoara 85 x 59.5 x 47 cm ( l x L x A), avand o greutate de 52 de kg.

Specificatii

Star-Light WMM-508A+ este o masina de spalat rufe ce inregistreaza o capacitate de 5 kg. Cu alte cuvinte, daca locuiesti singur, chiar este perfecta si indicata. Pe de alta parte, a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+, iar consumul va fi unul decent, deci nu iti va incarca exagerat de mult facuta la curentul electric.

Viteza maxima de centrifugare este de 800 rpm. Nu este o viteza prea mare, dar asigura o stoarcere destul de buna, evident nu vei scoate rufele aproape uscate.

Cat despre programele de spalare, trebuie sa recunoastem ca ne-a cam surprins. Prezinta mai multe programe decat ne-am fi asteptat, in numar de 23.

Intr-adevar aceste programele sunt capabile sa acopere o gama larga de nevoi fiind structurate pe tip de tesatura (lana, bumbac, sintetice etc) ori programe care vor fi atente la clatire sau consum de energie si exemplele pot continua. Detalierea acestor programe se regaseste in manualul de utilizare.

Este prezent sistemul de siguranta impotriva copiilor, fiind chiar esentiala existenta sa atunci cand ai copii mici. In acest sens, usa si panoul de comanda se vor bloca imediat dupa ce masina va incepe sa functioneze. Astfel, cei mici nu vor intrerupe sau influenta in vreun mod procesul de spalare.

Programarea intarziata face posibila amanarea inceperii spalarii pe intervale de timp. Poti corela foarte bine cu programul tau, astfel incat atunci cand ajungi acasa sa le intinzi direct.

In ceea ce priveste consumul aproximat de catre producatori, cel mediu ar fi de aproximativ 8250 litri, insa variaza in functie de frecventa de spalare a fiecarui utilizator. Insa, valoarea se invarte in jurul acestui numar.

Si pentru ca deopotriva nivelul de zgomot este important, in timpul spalarii inregistreaza 58 dB, iar la centrifugare 74 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca aceasta masina de spalat rufe este un aparat ce functioneaza in parametrii buni, iar hainele sunt spalate foarte bine. Sunt in special incantati de diversitatea programelor. Nu ne asteptam sa scoatem rufele din masina aproape uscate fiindca viteza maxima este de 800 rpm. In acest caz, rufele vor fi totusi stoarse destul de bine.

Clientii au mai apreciat raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-508A+este o alegere potirvita pentru persoanele ce locuiesc singur si nu sunt foarte pretentioase. Hainele sunt spalate bine, iar experienta este una decenta. Nu au fost intampinate probleme de functionare. Poti consulta si oferta actuala aici.

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • programe diversificate
  • sistem impotriva copiilor
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • viteza de centrifugare mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *