25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CJ-100W

Iti prezentam un nou storcator de citrice Star-Light CJ-100W, care iti va fi de mare ajutor in bucatarie. Este un aparat potrivit sa il achizitionezi chiar daca ai deja un storcator, fiindca vrei reusi foarte rapid sa obtii suc de lamaie ori un fresh de portocale, iar curatarea va fi mult mai rapida. Vei afla tot ceea ce te intereseaza in cadrul acestui articol!

Design

Acest model de storcator este unul cat se poate de placut si potrivit, pentru orice bucatarie. Detine carcasa de culoare argintie in combinatie cu negru. Masoara 135 x 165 x 245 mm ( W x D x H).

Specificatii

Star-Light CJ-100W este un storcator de citrice ce inregistreaza o putere de 100 W cu o treapta de viteza. Capacitatea recipientului unde va fi colectata pulpa este de 0.34 litri.

Sistemul anti-picurare este foarte eficient, ajuntand ca sucul sa curga doar atunci cand vei dori.

Containerul aparatului unde va fi colectat sucul este detasabil, asa ca iti va fi foarte usor de curatat. Desigur, poate fi ous si in masina de spalat vase pentru a nu mai irosi timp.

Este prezenta, totodata, si functia reverse care va face sa ruleze in sens invers aparatul, atunci cand se va bloca.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de acest produs, care s-a dovedit a fi de o eficienta ridicata. Este usor de manevrat, dar si de curatat, iar comparativ cu alte modele, este si silentios. Prin urmare, estimeaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Storcatorul de citrice Star-Light CJ-100W este un produs interesant, pe care il recomand. Se utilizeaza si se curata mult mai rapid decat un storcator, si il poti folosi doar pentru citrice.  Aici poti consulta si o oferta de pret excelenta!

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • usor de curatat
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *