22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light RPJ-500W

Analizam inca un storcator eficient care ne-a atras atentia si care am observat ca a reusit sa multumeasca si clientii prin modul sau de functionare. Este vorba despre storcatorul de fructe si legume Star-Light RPJ-500W pe care il consideram un aparat eficient, iar tu in urma acestui articol, te vei convinge daca ti se potriveste si tie sau nu.

Design

Storcatorul Star-Light RPJ-500W este dotat cu un design compact si dragut, avand carcasa de culoare neagra in combinatie cu rosu. Lateral, observam butonul de oprire, respectiv pornire, pentru a ajunge usor la el. Aparatul detine urmatoarele dimensiuni: 250 x 175 x 290 cm ( W x D x H) si o greutate de 2.56 kg.

Specificatii

Star-Light RPJ-500W este un storcator de fructe si legume avand o putere de 500 W. Capacitatea recipientului pentru colectarea pulpei este de 1.3 litri, iar pentru colectarea sucului, 1 litru. Pe de alta parte, trebuie sa stii ca poti aseza paharul direct sub gura de scurgere, deci nu depinzi neaparat de respectivul recipient.

Tubul unde vei adauga fructele si legumele are un diametru de 65 mm, astfel ca vei putea adauga o paleta destul de mare de vegetale, fara sa mai fie nevoie sa le feliezi.

Totodata, este prevazut cu un accesoriu pentru impingere si sita din inox.

Nelipsite sunt si sistemul de siguranta si sistemul anti-alunecare care iti va asigura maxima siguranta, in cazul situatiilor neprevazute.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca acest aparat este unul eficient, iar cu ajutorul sau au incercat sa obtina tot felul de sucuri, din fructe mai moi sau mai tari, iar de fiecare data a facut fata cu brio. Prin urmare, stoarce excelent, iar acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte bun,

Concluzie

Storcatorul Star-Light RPJ-500W este un aparat care te va ajuta foarte mult in bucatarie si poate tine locul sucurilor pline de substante nocive din comert. Se utilizeaza foarte usor chiar si de persoanele varstnice. Deloc pretentios vine la pachet cu un pret tentant, pe care il poti vedea aici.

9

Pret

9.1/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • usor de folosit
  • usor de curatat
  • pret foarte avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *