22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light WMV-712A++

Esti in cautarea unei masini de spalat rufe eficiente si, in acelasi timp, daca este posibil, ieftine? Da, este posibil, si un exemplu foarte bun ar putea fi masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A++. Mai multe detalii foarte importante, vom dezbate in cadrul acestui articol pentru a verifica daca este eficienta si pentru nevoile tale.

Design

Referitor la design, nu am putea spune ca ne impresioneaza. Urmeaza aceleasi linii clasice, avand o carcasa alba si simpla. In partea superioara, se afla display-ul LED unde vor fi afisate informatii referitoare la ciclul de spalare, butonul pentru selectarea programului dorit si cuva unde vei adauga detergentul.

Masoara 59.7 cm latime, 84.5 cm inaltime si 52.7 cm adancime, cantarind 62.5 kg.

Specificatii

Star-Light WMV-712A++ este o masina de spalat rufe inregistrand o capacitate de 7 kg, potrivit si pentru familii de 3-4 persoane. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul energetic fiind redus.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm si chiar daca nu este cea mai mare viteza posibila, cu siguranta, nu vei utiliza de foarte multe ori nici macar 1000 rpm, pentru ca anumite tesaturi ar putea fi degradate.

Star-Light WMV-712A++ prezinta nu mai putin de 15 programe de spalare, care vor acoperi toate tipurile de nevoi. Astfel, regasim atat programe gandite pentru tip de material cum ar fi delicat, bumbac, sintetice, lana si asa mai departe, dar si pentru nevoi speciale precum mix, spalare manuala, baby care si altele.

Insa, atunci cand consideri de cuviinta ca este necesar sa intervii si sa ajustezi anumite programe, poti fara probleme sa modifici temperatura de spalare si viteza de centrifugare.

Cei mici nu vor avea acces la masina, intrucat este prevazuta cu sistem de siguranta impotriva copiilor, evitandu-se astfel dereglarea setarilor realizate anterior.

Cu ajutorul programarii intarziate, vei reusi sa programezi ora de incepere a spalarii in intervalul dorit.

In ceea ce priveste zgomotul produs, la centrifugare atinge 78 dB, iar la spalare 58 dB.

Parerea clientilor

Clientii declara ca reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu aceasta masina de spalat rufe. Sustin ca ofera o capacitate mai mult decat generoasa pentru nevoile lor, iar hainele sunt imaculate. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Star-Light WMV-712A++ este o varianta de masina de spalat rufe foarte ieftina, prevazuta cu o gama ampla de programe de spalare, suficient de diversificate pentru a acoperi toate tipurile de nevoi. Este eficienta si din perspectiva consumului de energie electrica, iar clientii se declara multumiti. Profita aici de cea mai buna oferta de pret pentru aceasta masina!

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • numar mare de programe
  • capacitate rezonabila
  • pret foarte avantajos
  • programare intarziata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *