24 aprilie 2024
Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Candy CDCP 6/E-S

De mult timp, masina de spalat vase nu mai este un moft, ci este un must-have in bucataria oricarei gospodine. O masina de spalat poate sa salveze foarte mult timp, pe care il poti doza altfel. Astazi, discutam pe larg despre masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S, avand o abordare obiectiva si redand informatii reale si relevante.

Design

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S detine un design elegant, fiind de culoare argintie. Se integreaza si se potriveste perfect cu orice tip de bucatarie, indiferent de culoarea mobilierului.  In partea de sus, se afla display-ul LED unde va fi afisat timpul ramas, etapele programului ales, dar si multe alte informatii utile.

Ca si dimensiuni, produsul prezinta 43.8 x 55 x 50 cm ( l x L x A), accentul punandu-se in special pe latimea de 55 de cm. De asemenea, produsul ajunge sa cantareasca 23.31 kg.

Specificatii

Candy CDCP 6/E-S este o masina de spalat vase practica si eficienta, avand o capacitate de 6 seturi, ideala pentru o familie nu foarte numeroasa. A fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+, avand astfel un consum redus de energie electrica, comparativ cu masinile de spalat vase din clasa A. Concret, masina inregistreaza anual un consum de energie de aproximativ 174 kWh, iar pe ciclu de spalare aproximativ 0.62 kWh, respectiv un consum de mediu anual de apa de aproximativ 1960 litri, iar pe ciclul de spalare, 6.5 litri.

In ceea ce priveste programele  cu care masina este dotata, avem:

  • Intensiv – este programul ideal pentru vase, oale si farfurii cu un grad mare de murdarie. Utilizeaza apa la 70 de grade Celsius, consumul de apa si energie electrica fiind putin mai mare
  • Universal – reprezinta programul utilizat cel mai des, fiind destinat incarcaturilor mixte, cu grad de murdarie consistenta. Utilizeaza apa la temperatura de 60 de grade Celsius
  • Eco – este un program pe care il regasiti cam la toate masinile de spalat, indiferent de marca. Apa este incalzita pana la 50 de grade Celsius, astfel incat consumul sa fie cat mai mic
  • Scurt – este un program care dureaza doar 29 de minute, spaland la o temperatura de 40 de grade Celsius. In cadrul acestui program, nu este prevazuta si uscarea
  • Zilnic – este programul ideal pentru spalarea zilnica, dar vasele nu trebuie sa aiba resturi de mancare uscata. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  • Pahare – este programul ideal pentru vasele sensibile din cristal, portelan, fiind delicat atat din perspectiva temperaturii, cat si a presiunii apei.

De asemenea, programarea intarziata este foarte utila si nu trebuie uitata, in acest context, fiind vorba de selectarea orei in care sa inceapa spalarea. Totodata, masina este prevazuta cu indicator pentru sare, dar si pentru terminarea programului.

Nivelul de zgomot atins in timpul functionarii, ajunge pana la 51 dB.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja acest model de masina de spalat, dar au si utilizat-o, sustin ca este ideala pentru bucatariile mici si nu numai, fiind totodata, usor de utilizat. Mai spun ca secretul consta si in utilizarea unor detergenti calitativ. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm, Argintiu este un electrocasnic foarte eficient, fiind intotdeauna bine venit in orice bucatarie. Cu ajutorul ei, veti reusi sa scapati rapid de vasele murdare care zi de zi ne dau batai de cap. Aici aveti o oferta foarte buna pentru aceasta masina, dar puteti vizualiza si mai multe informatii.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • programe diversificate
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • capacitate medie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *