25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RB30J3100WW/EF

Iti recomandam de aceasta data o combina  frigorifica incapatoare  si eficienta – Samsung RB30J3100WW/EF. Este un model ce isi face treaba foarte bine, avand o organizare bine gandita, ceea ce constituie un avantaj, in general, pentru combinele Samsung.

Design

Din perspectiva design-ului, nu putem ca ne impresioneaza in vreun fel, fiind prevazuta cu o carcasa destul de simpla, alba. Usile sunt prevazute cu manere verticale, avand deschidere standard pe partea dreapta. Insa, fiind reversibile, le vei putea monta pe partea care te avantajeaza cel mai bine.

Dimensiunile combinei sunt de 178 x 59.5x 69.7 cm (l x L x A) si cantareste 66.5 kg.

Specificatii

Samsung RB30J3100WW/EF este o combina frigorifica ce inregistreaza o capacitate totala de 311 litri.  Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic destul de mic. Consumul anual este aproximat la 272 kWh.

Dispune de sistem de racire No Frost, astfel ca nu te vei confrunta cu problema formarii ghetii pe peretii interiori ai combinei.

Frigiderul combinei Samsung RB30J3100WW/EF

 • dispune de o capacitate de 213 litri
 • prezinta patru rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, iar in partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume
 • usa prezinta patru suporturi din plastic, unde poti depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Samsung RB30J3100WW/EF

 • ofera un volum de 98 litri
 • este prevazut cu trei compartimente inchise, care iti vor permite asezarea alimentelor in functie de natura lor, evitand astfel transferul de mirosuri si arome
 • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Autonomia combinei este una destul de generoasa, ajungand pana la 20 de ore. Astfel, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa te ingrijorezi.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 39 dB, ceea ce inseamna ca nu va produce un zgomot puternic incat sa te deranjeze.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o combina suficient de incapatare, foarte bine organizat. Au adaugat ca raceste foarte bine alimentele, iar laditele din congelator sunt foarte spatioase. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF este un model foarte eficient, suficient de incapatoare si foarte bine organizata. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta, drept pentru care aici gasesti si tu o oferta de pret foarte buna.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

8.8/10

Puncte forte

 • sistem de racire No Frost
 • organizare buna
 • spatioasa
 • pret avantajos

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *