19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RB38J7805SA

Cauti sa achizitionezi o combina frigorifica incapatoare si foarte eficienta? S-ar putea sa te intereseze si combina frigorifica Samsung RB38J7805SA, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare. Iti recomandam sa ne urmaresti in continuare si sa te convingi ca este produsul potrivit nevoilor tale.

Design

Combina dispune de un design elegant si foarte modern, carcasa fiind de culoare argintie. Usile sunt prevazute cu manere incorporabile, ceea ce ii confera un plus de eleganta. In partea de sus, se afla display-ul prin intermediul caruia vei seta temperaturile atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului.

Dimensiunile acestuia sunt de 192.7 x 59.5 x 65 cm (l x L x A) si cantareste 76 kg.

Specificatii

Samsung RB38J7805SA este o combina frigorifica prevazuta cu un volum total de 384 litir si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce insesamna ca va inregistra un consum redus de energie electrica. Producatorii estimeaza consumul anual la 280 kWh.

Este prevazuta cu sistem de racire No Frost, ceea ce inseamna ca nu te vei mai confrunta cu depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului si nici pe suprafata alimentelor.

Ca si accesorii, prezinta suport pentru oua si tava pentru gheata.

Autonomia combinei este una destul de mare, ajunge la 17 ore, adica in cazul unei pene de curent, pe toata aceasta durata, alimentele se vor pastra in maxima siguranta.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 39 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja nici din aceasta perspectiva.

Frigiderul combinei Samsung RB38J7805SA

 • ofera un volum de 254 litri
 • este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, iar in partea de jos, se aflal compartimentul pentru fructe si legume
 • usa este prevazuta cu 6 suporturi din plastic, unde vei putea depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe
 • in plus, prezinta LED-uri care vor lumina foarte bine interiorul frigiderului, insa fara a compromite puterea acesutia de racire

Congelatorul combinei Samsung RB38J7805SA

 • pune la dispozitie un volum de 130 litri
 • este organizat cu ajutorul a trei rafturi inchise, ce permit asezarea alimentelor in functie de natura lor, fara a imprumuta mirosuri si arome
 • capacitatea de congelare in 24 de ore este de 14 kg

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de produs si declara ca aceasta combina este suficient de incapatoare, foarte bine organizata, iar alimentele sunt stocate in cele mai bune conditii. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Samsung RB38J7805SA este o combina frigorifica de inalta calitate, pe care o recomandam cu toata increderea. Asigura cele mai bune conditii pentru alimentele tale, fiind totodata si foarte silentioasa. In plus, aici poti verifica si o oferta de pret actualizata.

 

9.7

Pret

9.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Puncte forte

 • compartimentare buna
 • sistem No Frost
 • eficienta energetica
 • design elegant

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *