25 mai 2024
Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung VCC44E0S3B

Esti obsedat de curatenie si vrei sa fie in permanenta luna in casa? Atunci ai nevoie de un aparat care sa te ajute in acest sens, iar noi iti propunem sa afli mai multe despre aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B. De fiecare data sau periodic, vei putea curata recipientul de colectare si nu va fi nevoie inlocuirea sacilor de unica folosinta si achizitionarea separata. Lucrurile vor fi mult mai simple, insa haide sa analizam in detaliu acest aparat care poate iti va capta atentia.

Design

In cazul acestui aspirator, vorbim despre un design relativ clasic, dar modern, fiind de culoare albastru in combinatie cu negru. In partea din fata, este pozitionat butonul de unde il vei porni. In ceea ce priveste dimensiunile aparatului, acesta detine 27.2 cm latime, 39.8 cm inaltime si 24.3 cm adancime si o greutate de 6 kg.

Specificatii

Samsung VCC44E0S3B este un aspirator fara sac care prezinta alimentare la retea. Interesant de mentionat este filtrul HEPA care a fost special gandit si create de catre compania coreana pentru a elimina senzatia de aer incarcat si plin de praf in timpul functionarii, asa cum se intampla cu alte modele de aspiratoare.

Cu ajutorul acestui filtru, vei aspira foarte usor resturi de mancare, praf, fire de par. De asemenea, acest aspirator te va scapa si de mucegaiul cu care multa lume se confrunta, fiind testat in Germania la institutul SLG.

In ciuda faptului ca este un aparat mic, mai sus am specificat cu exactitate dimensiunile, acesta are o capacitate de 1.3 litri, unde se va aduna tot praful din locuinta. Este prevazut si cu un rezervor unde se vor aduna resturile de mancare, dar si alte resturi de dimensiuni ceva mai mari.

Puterea totala aspiratorului este de 1500 W, in timp ce puterea de aspirare este de 310 W. Nu sta rau nici atunci cand este folosit pentru aspirarea suprafetelor dure – Clasa D, colectarea prafului – Clasa D. Este incadrat in clasa de eficienta energetica F.

Cablul de alimentare are o lungime de maxim 6 m si vine echipat cu urmatoarele accesorii:

  • peria standard
  • accesoriul pentru spatii inguste
  • tubul telescopic din metal

Zgomotul atins in timpul functionarii este de 81 dB.

Parerea clientilor

Aspiratorul reuseste sa isi faca treaba intr-un mod foarte eficient, astfel reusind sa ii multumeasca pe clienti. Este foarte usor de intretinut, aspira foarte bine praful si alte resturi de pe pardoseala, dar este si foarte usor de depozitat. Acestia au estimat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B, 1.3 l, Tub telescopic, 1500 W, Filtru HEPA, Albastru/Negru este un produs pe care il recomand, deoarece aspira foarte bine, este usor de manevrat, dar si de intretinut. A reusit sa atinga nivelul de asteptari al clientilor, ceea ce il face un produs de incredere. Afla mai multe detalii aici si consulta o oferta excelenta.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • usor de intretinut
  • filtru HEPA
  • puternic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *