25 iulie 2024
Side by side Daewoo FRN-Q19F2VI

Side by side Daewoo FRN-Q19F2VI

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo FRN-Q19F2VI

Vechiul frigider nu te mai incanta din cauza lipsei de spatiu? Atunci cred ca a sosit momentul sa te orientezi asupra unui side by side, iar aceasta problema a lipsei de spatiu va disparea instant. Te vei bucura de spatiu considerabil mai mare atat  la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Astazi ne-am propus sa vorbim despre side by side-ul Daewoo FRN-Q19F2VI care ar putea fi o alegere inteleapta in acest sens, insa inainte de a lua orice decizie, te asteptam sa il cunosti mai bine.

Design

In ceea ce priveste design-ul, se observa foarte usor ca este un aparat elegant si ultra modern, care cu siguranta nu va putea trece neobservat. Este argintiu, astfel ca asortarea nu va fi o problema. Usile sunt prevazute cu manere verticale si cu un dozator de apa.

In ceea ce priveste  dimensiunile acestuia, avem: 177 x 90.6 x 73.5 cm ( l x L x A).

Specificatii

Daewoo FRN-Q19F2VI este un side by side ce detine o capacitate totala de 509 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Este un electrocasnic economic, iar consumul redus de energie se datoreaza si prezentei Homebar-ului, care ofera posibilitatea unui acces instant la produsele dorite din interiorul frigiderului fara a mai fi necesara deschiderea usii un timp indelungat.

De asemenea, nivelul de zgomot este destul de redus, datorita compresorului de tehnologie inalta, ventilatorului si tehnologiei Cycle Balancing.

Nu lipseste nici Sistemul NoFrost care va reusi sa pastreze un nivel optim de umidate, fara a mai fi necesara decongelarea perioadica cauzata de formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului.

Semnalul de avertizara la temperaturi ridicate nu va face altceva decat sa te avertizeze atunci cand temperatura este mai ridicata decat ar trebui, iar alimentele tale sunt in pericol.

Frigiderul Daewoo FRN-Q19F2VI prezinta o capacitate de 353 litri si este organizat pe trei rafturi din sticla rezistenta.

Congelatorul Daewoo FRN-Q19F2VI inregistreaza o capacitate de 156 litri.

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au aratat foarte incantati de produs, sustinand ca sunt multumiti de calitatea aparatului. Functioneaza foarte bine si nu a creat probleme cumparatorilor, ceea ce ii da un plus de incredere. Acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Side by side Daewoo FRN-Q19F2VI, 509 l, Clasa A+, No Frost, Minibar, H 177 cm, Argintiu/Inox este un aparat ce nu poate lipsi din bucataria ta, dand dovada de calitate si un plus de incredere. Functioneaza excelent, spatiul de depozitare este mare iar raportul calitate/pret este foarte bun. Aici poti consulta o oferta actualizata.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • capacitate generoasa
  • sistem NoFrost
  • dozator de apa si gheata
  • nivel de zgomot redus
  • Homebar

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *