25 mai 2024
Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210GR

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CDD-210GR este un produs rezonabil din toate punctele de vedere, despre care vom discuta pe larg in acest material. Poate fi o varianta de frigider cu doua usi foarte convenabil la pret, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Frigiderul Star-Light CDD-210GR este prevazuta cu o capacitate totala de 204 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 217 kWh. Dispune pe interior de un termostat reglabil ce permite ajustarea temperaturii interioare a aparatului. De asemenea, pentru o buna vizibilitate a fost prevazut cu sistem de iluminare.

Star-Light CDD-210GR interior

Frigiderul propriu-zis este amplasat in partea de jos si ofera o capacitate de 164 de litri. Dispune de trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce pot sustine chiar si articole voluminoase si un compartiment pentru fructe si legume. Totodata, beneficiaza de sistem de dezghetare automat. Usa frigiderului a fost si ea echipata cu trei rafturi unde puteti aseza sticlele, borcanele, ouale, recipientele de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul se afla in partea de sus si pune la dispozitie o capacitate de patru litri. Interiorul acestuia este impartit in doua cu ajutorul unui raft. Prezinta sistem de dezghetare manual.

Modelul in discutie este unul foarte silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 40 dB.

In acelasi timp, Star-Light CDD-210GR prezinta un design placut si modern, carcasa fiind argintie. Manerele integrate ii ofera un plus de eleganta. Dimensiunile acestuia sunt de 143 cm inaltime, 55 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 36 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light CDD-210GR poate fi o alegere foarte buna din perspectiva raportului calitate-pret asigurand conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Actualii cumparatori declara ca este un frigider simplu, care isi face treaba bine, fiind suficient de spatios pentru nevoile lor. Apreciaza faptul ca se incadreaza bine in spatii mai mici si este silentios. Sunt de parere ca pentru doua persoane este suficient. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210GR

Review pe scurt: Star-Light CDD-210GR

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Functii

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Buna organizare interioara
  • Silentios
  • Poate fi incadrat in spatii mai mici

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *