25 mai 2024
Side by Side Star-Light SSIM-510A++

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light SSIM-510A++ este un side by side foarte interesant, ba chiar as spune, o adevarata surpriza placuta din partea celor de la Star-Light care nu inceteaza sa ne surprinda. Imbina eficient utilul cu placutul, oferind un produs elegant cu o functionalitate eficienta.

Side by side-ul Star-Light SSIM-510A++ este prevazut cu o capacitate generoasa de 510 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de doar  329 kWh. Aparatul beneficiaza de sistem No Frost care previne depunerile de gheata din interiorul aparatului, nemaifiind necesara dezghetarea periodica.

Compresosul cu tehnologia Inverter ofera o functionare eficienta, dar si un consum energetic redus. Functia Super racire – Super congelare este foarte utila atucni cand trebuie sa racim sau sa congelam intr-un timp scurt alimentele cumparate.  Modul vacanta  este ideal atunci cand lipsit mai mult timp de acasa, oferind o functionare economica aparatului, insa trebuie sa va asigurati ca in acest interval de timp nimeni nu va umbla la aparat.

Functia de blocare acces copii permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile deja realizate de voi. In plus, aparatul dispune si de sistem de alarma a usii deschise, astfel ca va emite un semnal sonor de avertizare atunci cand tineti prea mult timp usa deschisa sau aceasta nu a fost inchisa bine, prevenind astfel degradarea alimentelor.

Star-Light SSIM-510A++ interior

Frigiderul este prevazut cu o capacitate de 335 litri, fiind foarte bine organizat. Preiznta in partea de jos doua compartimente unde puteti depozita in deplina siguranta fructele si legumele pentru a ramane proaspete mai mult timp, iar in partea de sus,  dispune de patru rafturi realizate din sticla securizata foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine chiar si articole voluminoase. Usa este dotata cu cinci suporturi din plastic unde puteti depozita sticle, borcarne, oua, recipiente de mici dimensiuni si altele.

Congelatorul prezinta o capacitate de  175 litri si este organizat cu ajutorul a cinci sertare. Avatantajul acestora este ca puteti depozita alimentele in functie de natura lor. In plus, si pe usa exista cinci rafturi unde puteti pune caserole sau recipiente de mici dimensiuni. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Star-Light SSIM-510A++ beneficiaza de un sistem de iluminare foarte bun ce asigura o buna vizibilitate asupra interiorului aparatului. De asemenea, este un model foarte silentios, care inregistreaza numai 43 dB. In ceea ce priveste accesoriile din dotare, acesta dispune de suport pentru oua si tava pentru gheata.

Din punct de vedere estetic este, fara indoiala, un model deosebit, fiind disponibil in varianta argintie. Manerele integrate ofera un plus de eleganta, integrandu-se perfect chiar si in cele mai moderne bucatarii. Dimensiunile acestuia sunt de 89.5 cm latime, 69 cm adancime si 179 cm inaltime, avand o greutate de 96 de kg.

Side by Side Star-Light SSIM-510A++

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light SSIM-510A++ este un produs bun, prevazut cu functii si tehnologii moderne, dar si un design deosebit. Actualii cumparatori sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este intr-adevar o adevarata surpriza placuta. Ofera o capacitate mare, o buna organizare interioara si o racire optima alimentelor. De asemenea, confirma faptul ca este silentios, economic, iar finisajele sunt foarte atent realizate. Il recomanda cu incredere mai departe si cosnidera raportul calitate/pret drept a fi unul excelent.

Review pe scurt: Star-Light SSIM-510A++

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Functii

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate mare si buna organizare
  • Sistem No Frost
  • Eficienta energetica
  • Super racire, Super congelare, Mod Vacanta, Sistem alarma usa deschisa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *