25 mai 2024
Combina frigorifica Whirlpool W9 821C OX

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool W9 821C OX este un model de combina frigorifica prevazuta cu functii moderne ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Poate fi o alegere inspirata, insa mai multe informatii veti afla in continuare.

Combina frigorifica Whirlpool W9 821C OX ofera o capacitate de 318 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 262 kWh. Beneficiaza de sistem No frost, ceea ce inseamna ca veti putea uita de depunerile de gheata pe peretii aparatului. In plus, nu va mai fi necesarea dezghetarea periodica a combinei. Datorita sistemului 6th Sense control, nivelul de umiditate si de temperatura va fi reglat automat, asigurand o prospetime mai mare alimentelor. Functia de racire rapida ajuta la racirea intr-un timp mai scurt a aliemntelor. Functia Precision control monitorizeaza continuu nivelul potrivit al temperaturii si umiditatii pentru a oferi conditiile optime.

Whirlpool W9 821C OX interior

Frigiderul combinei Whirlpool W9 821C OX ofera o capacitate de 221 litri si este prevazuta in partea de jos cu sertar pentru vegetale ce le asigura o prospetime indelungata, iar in partea de sus beneficiaza de trei rafturi din sticle securizata foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine si oale voluminoase. Pe usa frigiderului regasim trei suporturi din plastic unde putem depozita oua, sticle, recipiente, borcane si asa mai departe. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra continului, frigiderul a fost prevazut cu sistem de iluminare LED.

Congelatorul combinei Whirlpool W9 821C OX pune la dispozitie o capacitate de 97 de litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise. Acestea permit repartizarea alimentelor in functie de natura lor, prevenind astfel schimbul de miros si arome. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13 kg.

Un alt sistem interesant este cel de avertizare usa deschisa care in momentul in care ati tinut usa prea mult timp deschisa sau, mai rau, nu ati inchis usa complet, sa va activa un semnal sonor.

Totodata, combina este prevazuta cu autonomie destul de mare ce ajunge la 16 ore, timp in care nu va trebui sa va ingrijorati in cazul unei pene de curent.

Este un model destul de silentios, al carui nivel maxim de zgomot este de 42 dB.

Din punct de vedere estetic, Whirlpool W9 821C OX este o combina eleganta prevazuta cu o carcasa argintie mata. Ambele usi prezinta manere integrate, ceea ce ii ofera un plus de eleganta. Dimensiunile produsului sunt de 59.5 cm latime, 65.5 cm adancime si 188.8 cm inaltime, avand o greutate de 67 de kg.

Combina frigorifica Whirlpool W9 821C OX

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool W9 821C OX este o combina frigorifica eficienta, prevazuta cu o capacitate destul de mare, asigurand conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Actualii cumparatori sustin ca pentru nevoile lor este cea ce trebuie, aparatul oferind cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate. Este silentios, usor de intretinut, iar design-ul este unu placut. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Whirlpool W9 821C OX

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Functii

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Organizare buna
  • Sistem No Frost
  • Silentioasa si economica
  • Design modern

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *