19 mai 2024
Congelator Star-Light DFV-103F

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light DFV-103F poate suplimenta cu succes spatiu de congelare al alimentelor, oferind o buna organizare si un mod economic de functionare. Daca este sau nu produsul potrivit nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Congelatorul Star-Light DFV-103F este prevazut cu o capacitate de 103 litri si beneficiaza de o organizare interioara foarte buna. Dispune de trei compartimente sub forma unor ladite ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor, fara a mai face schimb de mirosuri si arome. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 7.5 kg.

Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi unde la doar 213 kWh.

Congelatorul Star-Light beneficiaza de sistem antibacterian prevenind dezvoltarea bacteriilor pe suprafata alimentelor.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. Usa aparatului este reversibila, deci o puteti monta pe ce parte doriti.

In acelasi timp, este un aparat electrocasnic foarte silentios, care inregistreaza cel mult 40 dB.

Dimensiunile congelatorului sunt de 54 cm latime, 56.5 cm adancime si 83.8 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Congelatorul Star-Light DFV-103F poate fi o solutie potrivita pentru a suplimenta spatiu de congelare, fiind foarte bine organizat si deloc costisitor. Cumparatorii actuali sustin ca produsul se descurca foarte bine, congeleaza excelent alimentele, nu ocupa mult spatiu si nici nu consuma multa energie. De asemenea, sunt incantati de faptul ca il pot curata simplu si rapid, iar modul de operare este unul foarte silentios. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Congelator Star-Light DFV-103F

Review pe scurt: Star-Light DFV-103F

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Eficienta energetica
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *