22 aprilie 2024
Combina frigorifica Indesit LI7 SN1E X

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Indesit LI7 SN1E X este o combina frigorifica spatioasa ce constituie o alternativa accesibila ca pret. Dar mai intai va propun sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile in vedere formarii unei pareri cat mai obiective.

Combina frigorifica Indesit LI7 SN1E X prezinta o capacitate de 295 litri distribuita intre zona frigiderului 197 litri si zona congelatorului 98de litri. Este prevazuta cu sistem de congelare No Frost, ceea ce va va scapa definitiv de grija dezghetarii periodice a aparatului. Acest sistem nu va mai permite depunerea de gheata pe peretii aparatului si pe suprafata alimentelor.

Tehnologia Pure Wind protejeaza alimentele depozitate in interior prin cresterea rapida a temperaturii de fiecare data cand usa a fost deschisa.

Indesit LI7 SN1E X interior

Zona frigiderului este amplasata in partea de sus si este prevazuta cu un compartiment special pentru fructe si legume, dar si si patru rafturi din sticla securizata ce pot sustine si vase mai voluminoase. Usa dispune si ea de trei suporturi din plastic unde puteti depozita borcane, sticle, recipiente mai mici si asa mai departe.

Zona congelatorului este localizata in partea de jos si este organizata cu ajutorul a trei compartimente inchise unde vor putea fi depozitate alimentele in functie de natura lor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 6.5 kg.

Din  punct de vedere estetic, este un produs care arata bine, fiind prevazut cu o carcasa eleganta, de culoare argintie. Dispune de manere integrate ceea ce ii ofera un plus de eleganta. Dimensiunile combinei Indensit sunt de 59.5 cm latime, 65.5 cm adancime si 176.3 cm inaltime.

In plus, ofera si o autonomie buna, de 16 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. Totodata, presupune si un mod de functionare silentios inregistrand doar 40 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Indesit LI7 SN1E X este o combina frigorifica spatioasa si bine organizata, o alternativa excelenta si pentru cei cu un buget mai restrans. Clientii actuali au declarat ca modelul in discutie este exact ceea ce aveau nevoie, astfel ca pastreaza in cele mai bune conditii alimentele depozitate. In plus, sustin ca este o combina care arata foarte bine si nici nu este zgomotoasa, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Combina frigorifica Indesit LI7 SN1E X

Review pe scurt: Indesit LI7 SN1E X

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Organizare buna
  • Sistem No Frost
  • Autonomie marae

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *