19 mai 2024
Congelator Star-Light DFV-188F

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light DFV-188F este o varianta de congelator spatioasa care va poate suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor, oferind conditiile optime pentru ca acestea sa se mentina proaspete mai mult timp. Daca este sau nu alegerea potrivita nevoilor tale, ramane sa descoperi in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Congelatorul Star-Light DFV-188F prezinta o capacitate de 188 de litri si este organizat cu ajutorul a sase compartimente tip ladite ce permit depozitarea alimentelor in functie de natura lor, ceea ce va va ajuta sa nu mai faca schimb de arome si mirosuri intre ele.

Star-Light DFV-188F interior

Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 246 kWh.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg. Puteti regla cu usurinta temperatura din interior, folosind termostatul reglabil din dotare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, prezinta un avantaj si la acest capitol caci inregistreaza doar 40 dB.

Din punct de vedere estetic, este un model destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 cm latime, 54 cm adancime si 145.5 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light DFV-188F este o varianta de congelator eficienta, bine organizata ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale caci aparatul mentine alimentele in cele mai bune conditii, iar faptul ca acele compartimente din dotare sunt de tip ladite reprezinta un avantaj important. De asemenea, confirma faptul ca prespune un mod de functionare silentios, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Congelator Star-Light DFV-188F

Review pe scurt: Star-Light DFV-188F

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Organizare buna
  • SIlentios
  • Spatios
  • Economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *