19 iulie 2024
Aragaz Star-Light FCF58FESS

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FCF58FESS este un aragaz mixt prevazut cu plita pe gaz si cuptor electric, o varianta foarte convenabila ca pret, despre care am ales sa discutam pe larg, astazi. Prin urmare, daca vrei sa afli mai multe informatii utile si pareri pertinente despre produs, nu ramane decat sa ne urmaresti in continuare.

Plita aragazului Star-Light FCF58FESS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care este prezent sistemul de suiguranta sub forma unor supape la nivelul fiecarui arzator care va intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. De asemenea, la nivelul fiecarui buton a fost integrat sistemul de aprindere electrica. Plita beneficiaza de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, unul mic si doua normale. Cel mare inregistreaza o putere de 2.6 kW, cel mic 0.9 kW, iar cele doua normale cate 1.55 kW fiecare. Dispune de doua gratare realizate din otel emailat ce ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF58FESS ofera o capacitate de 62 de litri si este prevazut cu alimentare electrica. Aceasta ofera mai multe avantaje ce implica siguranta in utilizare, coacerea mai rapida si uniforma, dar si implementarea anumitor functii. Printre functiile din dotare regasim pe cea de grill si rotisor ce permit preparea bucatilor mari de carne astfel incat sa devina frageda la interior si crocanta la exterior, incalzire sus-jos, dar si convectie. Vine la pachet si cu o tava pentru cuptor.

Din punct de vedere estetic, este un produs modern, care arata bine, fiind disponibil in varianta argintie. Frontal, se afla panoul de control cu ajutorul caruia putem controla atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile aragazului sunt de 58 cm latime, 58 cm adancime si 85 cm inaltime, alaturi de o greutate de 34 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FCF58FESS este o varianta de aragaz foarte buna, ce s-a dovedit a fi eficienta atat la nivelul cuptorului, cat si aragazului. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata, ba chiar pot spune ca produsul in discutie le-a depasit asteptarile. Materialele din care este construit aragazul sunt de calitate, rezistente, cuptorul este incapator, iar in general, nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Aragaz Star-Light FCF58FESS

Review pe scurt: Star-Light FCF58FESS

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de siguranta
  • Timer, Grill, Convectie, Rostisor
  • Cuptor electric

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *