22 iunie 2024
Aragaz Star-Light FCV-50WH

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light FCV-50WH este un model de aragaz foarte accesibil ca pret despre care vom discuta astazi pentru a verifica daca este sau nu o optiune de luat in calcul.

Star-Light FCV-50WH este un aragaz cu alimentare pe gaz, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Avand un format mai ingust, se poate incadra usor si in bucatarii mai mici.

Plita este prevazuta cu sistem de siguranta sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator, care vor opri alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua normale si unul mic. Arzatorul mare prezinta o putere de 2.75 kW, cel mic 1 kW, iar cele doua normale cate 1.75 kW fiecare.

Cuptorul este prevazut cu o capacitate de 52 de litri, suficienta incat sa puteti prepara cam orice tip de reteta. In plus, acelasi sistem de siguranta este implementat si la nivelul cuptorului, pentru o functionare cat mai sigura.

Din punct de vedere estetic, este un model simplu, de culoare alba, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. Frontal se afla panoul de control prin intermediul carora puteti porni atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile acestuia sunt de 50 cm latime, 50 cm adancime si 85 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FCV-50WH este un model destul de simplu, dar care se descurca eficient fiind o varianta buna indeosebi pentru cei cu un buget mai mic. Cumparatorii s-au declarat multumiti in ansamblu de aragaz, declarand ca functioneaza in parametrii optimi atat plita, cat si cuptorul. De asemenea, sunt incantati de faptul ca se integreaza bine si in bucatarii mai mici unde spatiul reprezinta o reala problema, iar pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze din punct de vedere functional. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.Aragaz Star-Light FCV-50WH

Review pe scurt: Star-Light FCV-50WH

9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Se poate incadra si in bucatarii mai mici

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *