22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light WMM-610A++

Cauti sa achizitionezi o masina de spalat rufe cu capacitate medie la un pret cat se poate de accesibil? O posibila solutie ar fi masina de spalat rufe Star-Light WMM-610A++ pe care ne-am propus sa o aducem in discutie. Nu stim care este parerea voastra despre brand-ul Star-Light ori daca v-ati format pe baza propriei experientei sau din „auzite”. Noi suntem aici pentru a va pune la dispozitie informatii utile redate intr-un mod obiectiv. Sa vedem in continuare despre ce este vorba!

Design

Din perspectiva design-ului, discutam despre o masina moderna cu un aspect placut. Prezinta carcasa de culoare alba, iar frontal regasim display-ul LED, ce va reda informatii referitoare la ciclul de spalare, butonul rotativ prin intermediul caruia vei selecta programul si cuva pentru detergent.

Masina masoara 85 x 55 x 47 cm ( l x L x A) si cantareste 54 de kg.

Specificatii

Star-Light WMM-610A++ este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 6 kg. Este prevazuta cu o viteza de centrifugare maxima de 1000 rpm si chiar daca nu este cea mai mare posibila, asigura o storcere buna a hainelor.

In ceea ce priveste consumul de energie, putem spune ca sta bine, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Va consuma cu pana la 25% mai putin decat o masina de spalat rufe incadrata in clasa A+.

Masina este dotata cu un sistem electronic prin care va controla balansul astfel incat sa se creeze un echilibru perfect pe parcursul spalarii pentru a reduce nivelul zgomotului si vibratiile produse.

Un alt aspect interesant se refera la faptul ca poti programa masina pentru a incepe spalarea singura. Vei seta ora dorita care coincide cu programul tau, iar cand vei ajunge acasa, va trebui doar sa scoti rufele si sa le intinzi.

Cat despre programele din dotare, masina este echipata cu 16 programe de spalare. Sunt gandite pentru a acoperi o gama ampla de nevoi, iar cele de baza se refera la tipul materialului:

 • bumbac intensiv
 • bumbac 20 de grade Celsius
 • bumbac 40 de grade Celsius
 • bumbac 60 de grade Celsius
 • lana
 • delicate/matase
 • sintetice

In acelasi timp, mai exista o serie de programe mai speciale:

 • baby care – face referire la hainele celui mic, dar si celor alergici. Acest program pune accent pe clatirea atenta, astfel incat sa nu ramana nicio urma de detergent.
 • sport – dedicat articolelor sporitve, acest program este eficient pentru spalarea hainelor din poliester care determina aparitia mirosurilor neplacute, astfel ca este esentiala adaptarea conditiilor de spalare.
 • mix – eficient atat pentru a spala hainele din bumbac, cat si cele din material sintetic.
 • my cicle – sau numit programul favorit, stabileste automat parametrii optimi.

Mai mult decat atat, pe langa programele enumerate mai exista trei programe complementare ce au in vedere clatirea si stoarcerea eficienta a hainelor.

Pe de alta parte, nu exista programele de spalare manuala si cel pentru camasi, insa hainele care in mod normal s-ar fi incadrat pentru cele doua programe, le vei putea adauga fara nicio problema la programul delicate, pe care masina il detine.

In ceea ce priveste zgomotul produs, la centrifugare atinge 74 dB, iar la spalare 58 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este o masina ce reuseste sa isi faca treaba bine, iar recomandarea lor este sa o achizitionati daca sunteti cam doua persoane. Daca o fortati si puneti mai multe haine decat este cazul, riscati sa ramaneti cu hainele neclatite. Prin urmare, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-610A++ este o alternativa destul de buna, ce este ideala pentru persoane singure sau pentru doua persoane. Este dotata cu programe suficient de diversificate si  nu au fost identificate probleme majore de functionare. Pentru a putea vedea si o oferta de pret, intra aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

9.1/10

Puncte forte

 • programe diversificate
 • design modern
 • eficienta energetica

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *