22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light WMM-714A+++

Star-Light propune un nou model de masina de spalat rufe, destul de incapatoare caruia ii vom face o analiza detaliata. Este vorba despre masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++ ce ar putea fi o alternativa de luat in calcul, insa inainte de toate, trebuie sa afli tot ce se poate despre ea.

Specificatii

Star-Light WMM-714A+++ este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare rezonabila, de 7 kg. Totodata, sta excelent si la capitolul eficienta energetica, fiind incadrata in clasa A+++, ceea ce va garanta un consum redus de energie, acesta fiind aproximat la 0.93 kW/ora. Pe de alta parte, consumul mediu anual de apa este de 1000 de litri, programul standard utilizand aproximativ 50 de litri.

Viteza maxima de centrifugare este una excelenta, de 1400 rpm, ceea ce iti va asigura o stoarcere impecabila.

Prezinta nu mai putin de 16 programe de spalare, dintre care amintim: Bumbac, Lana, Jeans, Rapid, babyCare, Intensiv, Delicate, Sintetice, Sport, Mix, Drenare, Clatire+Centrifugare, Centrifugare, Consum redus de energie, Colorate, Spalare manuala. Prin urmare, programele sunt suficient de diversificate, se adreseaza tuturor tipurilor de materiale si face fata cu bine oricaror tipuri de pete de pe haine.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, la spalare nu depaseste 59 dB, iar la centrifugarte 78 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o masina de spalat ce reuseste sa isi faca treaba foarte bine, motiv pentru care se declara multumiti. In acelasi timp, este economica si promite un consum de energie electrica ce nu va incarca mult factura. Acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++ este o masina ce isi face treaba in conditii bune, astfel ca reuseste sa igienizeze si sa curete hainele foarte bine. Clientii nu au intampinat probleme, drept pentru care s-au aratat multumiti. Consulta aici si oferta de pret actuala!

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • eficienta energetica
  • programe diversificate
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *