25 iulie 2024
Combina frigorifica Tesla RC3200FHX1

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Sunteti in cautarea unei combine frigorifice spatioase si bine organizate la un pret rezonabil? Tesla RC3200FHX1 ar putea fi o varianta de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa descoperiti toate informatiile necesare.

Combina frigorifica Tesla RC3200FHX1 prezinta o capacitate totala de 293 litri oferind un spatiu destul de generos de depozitare a alimentelor. Dispune de sistem Total No Frost ce consta in senzori inteligenti ce nu vor mai face necesara dezghetarea manuala.

Tesla RC3200FHX1 review

Zona frigiderului este prevazuta cu o capacitate de 210 litri si este organizata cu ajutorul a trei rafturi reglabile, realizate din sticla securizata foarte rezistenta ce pot sustine si vase mai voluminoase. Usa este si ea prevazuta cu trei suporturi din plastic unde puteti depozita recipiente mai mici, borcane, sticle si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 83 litri si dispune de trei compartimente inchise ce vor permite depozitarea alimentelor in functie de natura lor, impiedicand astfel transferul de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 3.5 kg.

Totodata, combina Tesla RC3200FHX1 este un model economic, al carui consum energetic anual a fost estimat undeva la 291 kWh. Pentru o buna vizibilitate asupra interiorului, a fost prevazuta si cu iluminare LED.

Din punct de vedere estetic, este un model elegant, care se integreaza cu usurinta in orice decor. Usile au fost prevazute cu manere integrate ce ofera un plus de eleganta. Iar culoarea argintie o face usor de asortat cu restul bucatariei.

Mai mult decat atat, cei 40 dB indica modul silentios de functionare al acestui produs.

Dimensiunile combinei sunt de 60 cm latime, 60 cm adancime si 185.8 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesla RC3200FHX1 este un model spatios, bine organizat, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza in parametri optimi. De asemenea, au confirmat faptul ca este silentioasa si economica, exact ceea ce cautau. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Combina frigorifica Tesla RC3200FHX1

Review pe scurt: Tesla RC3200FHX1

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Bine organizata
  • Total No Frost
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *