25 mai 2024
Combina frigorifica Tesla RC2700H E

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Sunteti in cautarea unei combine frigorifice bune la un pret rezonabil? Tesla RC2700H E ar putea fi o varianta de interes, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare. Prin urmare, va invit sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Combina frigorifica Tesla RC2700H E este un model prevazut cu o capacitate de 269 litri si face parte din clasa de eficienta energetica A+ inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 263 kWh.

Tesla RC2700H E review

Frigiderul prezinta o capacitate de 198 de litri si este prevazut cu trei rafturi realizate din sticla securizata foarte rezistenta, avand capacitatea de a sustine si vase mai voluminoase, dar si o lada unde  puteti depozita in siguranta fructele si legumele. Usa dispune de patru rafturi din plastic unde puteti adauga recipiente de mici dimensuni, oua, borcane, sticle etc.

Congelatorul pune la dispozitie o capacitate de 71 de litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente tip ladita unde puteti depozita mancarea in functie de natura sa, impiedicand astfel transferul de mirosuri si arome. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 3 kg.

In ceea ce priveste zgomotul produs, modelul in discutie este unul foarte silentios inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile combinei sunt de 55 cm latime si 58 cm adancime si 176 cm inaltime, avand o greutate de 48 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesla RC2700H E este un model de combina frigorifica rezonabil ca ofera un spatiu de depozitare destul de mare si o buna organizare. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor au facut o alegere potrivita, iar combina raceste foarte bine alimentele atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. De asemenae, confirma faptul ca este silentioasa si economica, exact ceea ce isi doreau. Astfel, o recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret foarte convenabil.

 

Review pe scurt: Tesla RC2700H E

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Bine organizata
  • Foarte silentioasa
  • Economica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *