25 mai 2024
Frigider cu doua usi Tesla RD2400M

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tesla RD2400M este un model frigider cu doua usi ce ofera un spatiu de depozitare destul de generos, timp in care este si foarte bine compartimentat. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Frigiderul cu doua usi Tesla RD2400M prezinta o capacitate totala de 235 de litri care este distribuita la nivelul frigiderului propriu-zis 194 de litri si la nivelul congelatorului 41 de litri. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 221 kWh.

Tesla RD2400M review

Zona frigiderului este prevazuta cu un cos in care puteti depozita fructele si legumele, iar in partea de sus prezinta trei rafturi reglabile ce pot sustine si articole mai voluminoase. Usa este prevazuta cu patru rafturi din plastic unde puteti depozita caserole, oua, borcane si asa mai departe. In plus, pentru o mai buna vizbilitate a fost prevazut si cu iluminare LED.

Congelatorul este organizat cu ajutrul unui raft care imparte spatiul in doua. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2 kg.

Produsul beneficiaza de design italian si beneficiaza de  usi reversibile care pot fi montate pe orice parte. Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 159 cm inaltime, 55 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daca sunteti in cautarea unu frigider cu doua usi eficient, la un pret rezonabil, Tesla RD2400M ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita. Confirma faptul ca raceste eficent alimentele si mentine temperatura constanta, este foarte silentios si bine organizat. Din punctul lor de vedere a fost o alegere convenabila al carei raportul calitate/pret este avantajos.Frigider cu doua usi Tesla RD2400M

Review pe scurt: Tesla RD2400M 

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Silentios
  • Racire eficienta

Puncte slabe

  • Dezghetare manuala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *